metalshow

Asteptam weekend-ul impreuna cu Georgia

Georgia Dascalu, fosta concurenta de la Vocea Romaniei in echipa lui Horia Brenciu lanseaza astazi un nou cover pentru piesa “Hymn For The Weekend” dupa ce saptamana trecuta ne-a incantat cu o interpretare proprie a piesei “Stitches”.

Dupa participarea la show-ul Vocea Romaniei, dar si debutul cu piesa “Ambition”, Georgia a ales cateva din cele mai cunoscute si apreciate piese ale momentului pentru a le prezenta intr-o formula noua si originala.


“Hymn For The Weekend” este al doilea single extras de pe albumul “A Head Full of Dreams” trupei britanice Coldplay.  Piesa o are ca invitata pe diva Beyonce, care a acceptat fara ezitare sa se alature baietilor si sa aduca un plus de savoare si culoare videoclipului filmat in India. Single-ul a luat top-urile muzicale din lume cu asalt, ocupand primele pozitii inca de la lansare. Cu aproape jumatate de miliard de vizualizari pe YouTube, hit-ul este fara indoiala imnul zilelor libere.

Interpretarea Georgiei da o personalitate aparte acestei piese, insusi artista declara: “«Hymn For The Weekend» e a doua mea surpriza pentru voi si e piesa cu cea mai frumoasa energie din cate am auzit in ultima perioada. M-am bucurat sa o cant si sper ca asta sa se vada si in videoclip.”

Sa-i uram La Multi Ani Georgiei astazi si sa ne alaturam ei in asteptarea petrecerilor din weekend!

Music & Lyrics: Berryman Guy Rupert, Buckland Jonathan Mark, Champion William, Eriksen Mikkel Storleer, Hermansen Tor Erik, Martin Christopher Anthony John, Tovar Marcos Jesus, Yard Venor Timothy, Zant Scott Alan.  Published by EMI Music Publishing Ltd., Reach Music Publishing Inc., Reach Music Songs, Reach Music Tunes, Universal Music Publishing MGB Limited.    ISRC audio: RO-ROT-16-12301. ISRC video: RO-ROV-16-12302

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *