metalshow

Astazi se redeschide prima farmacie DONA din Timisoara cu design nou

・ Investiţie de 200.000 de euro în reamenajarea a patru farmacii DONA din Timişoara
・ Peste 300 de premii oferite în cadrul Tombolei Sănătăţii
・ Teste medicale gratuite pentru timişoreni

Reţeaua DONA redeschide astăzi farmacia de pe Bulevardul Dâmboviţei numărul 51. Unitatea are o suprafaţă de 90 m² şi este deservită de 1 farmacist şef, 6 farmacişti şi 2 asistenţi de farmacie, iar programul de funcţionare este non-stop. Aceasta este prima farmacie care beneficiază de un design nou, urmând ca în viitorul apropiat să se redeschidă în acelaşi concept vizual alte trei farmacii DONA din Timişoara, situate pe Str. Mureş nr. 1 C, pe Bd. Regele Carol nr. 30, respectiv pe Calea Sever Bocu nr. 82. Lanţul a investit în total aproximativ 200.000 de euro (TVA inclus) în redecorare şi amenajare, rezultatul fiind mai mult confort pentru pacienţi, mai multă intimitate şi un spaţiu adecvat consilierii medicale.

Cu ocazia redeschiderii, vizitatorii îşi vor putea monitoriza gratuit tensiunea şi pulsul. De asemenea, timişorenii sunt aşteptaţi să participe la Tombola Sănătăţii, cu peste 300 de premii garantate, printre care un televizor LCD, o bicicletă pentru adulţi, peste 150 de vouchere valorice sau cupoane de reducere și alte zeci de premii personalizate. La tombolă pot participa toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei în perioada 12 – 18 septembrie.

„Stăm la dispoziţia timişorenilor cu servicii de calitate, un portofoliu variat de produse, preţuri competitive şi consiliere specializată din partea unei echipe profesioniste de farmacişti. Avem în prezent 15 farmacii în oraş şi ne propunem să ne extindem în continuare acolo unde locuitorii au nevoie de noi. Decizia de a face o investiţie de această anvergură în Timişoara demonstrează că vrem să le asigurăm pacienţilor noştri cele mai bune condiţii”, au declarat reprezentanţii lanţului de farmacii DONA.

Noul design urmăreşte îmbunătăţirea experienţei pacienţilor în farmacia DONA. Spaţiile de expunere şi punctele de interacţiune au fost proiectate astfel încât să favorizeze o comunicare deschisă cu pacienţii, iar soluţiile de iluminare au rolul de a crea o atmosferă plăcută, caldă. Întregul proces de reamenajare s-a realizat respectând principii verzi în ceea ce priveşte consumul de resurse.

Primele farmacii amenajate după noul concept vizual au fost în Bucureşti (respectiv DONA Liviu Rebreanu, cu program non-stop, şi DONA Corneliu Coposu), Braşov (Strada Spicului nr. 7, cartierul Avantgarden), Râmnicu Vâlcea (parter River Plaza Mall) şi Galaţi (Strada Brăilei nr. 140 N, cartier Ţiglina II). Alte farmacii strategice, cu trafic important, vor fi redecorate în următorii ani, în Bucureşti şi în ţară.

Bucuresti, 12.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *