free download 78 travel guides written by experts

Astazi, la PatruLA 21: Brighi l-a emotionat pana la lacrimi pe Manuel Dinculescu

Matinalii 21 au avut, în această dimineață, un oaspete-surpriză: Brighi a venit în studioul Radio 21 și a cântat, în direct, la PatruLA 21, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando.

Artista a făcut senzație și a reușit să îi emoționeze pe matinali până la lacrimi.

Ea a interpretat, live, în studioul Radio 21, noua ei piesă „Te-am iubit”:
//www.youtube.com/watch?v=cUXg2hknLlg&feature=youtu.be.

Marea surpriză a fost, însă, setul de colinde pe care l-a pregătit special pentru matinali. Acompaniată de câțiva instrumentiști, Brighi a reușit să îl emoționeze, cu vocea ei, până la lacrimi, pe Manuel Dinculescu:
//www.youtube.com/watch?v=llzWdrxAT5Q&feature=youtu.be.

„Bat clopotele super-succesului, dar și clopotele căsniciei pentru Brighi, așa că vreau să aud și marșul nupțial”, a spus matinalul Radio 21. Cântăreața se va căsători, în curând, așa că băieții de la PatruLa 21 au ținut să fie primii care o felicită.

„Cum se face de cânți așa de bine dimineața?!”, a întrebat-o Manuel Dinculescu. „Noi avem o mare problemă cu artiștii, care vin și spun.. domne’ noi nu putem veni, că noi dimineața nu putem cânta”, a explicat el.

„M-am trezit de la ora 4 dimineața și am început să fredonez în baie! Ăsta e secretul!”, a mărturisit, sincer, Brighi.

Matinalii au fost uimiți însă și de talentul în bucătărie al artistei: ea le-a pregătit personal băieților prăjiturele, pe care a scris numele fiecăruia dintre ei. Deși dulciurile îi ies de minune, artista recunoaște că primește și critici în bucătărie. Ea a povestit că Pacha Man n-a fost prea mulțumit de rețeta după care ea a gătit pește și i-a spus că a scăpat cam multă sare.

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.


Bucuresti, 18.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *