free download 78 travel guides written by experts

Astazi, la “D-Paparazzi” – interviu in exclusivitate

Andreea Marin si Tuncay Ozturk vor o microferma

Astazi, de la ora 22:00, Ilinca Vandici va invita la o noua editie a emisiunii "D-Paparazzi", la Kanal D.

Subiecte incendiare, dar si exclusivitati, toate acestea vor face deliciul publicului dornic de a afla noutatile din vietile vedetelor.

Pentru prima oara, Andreea Marin invita o echipa de filmare in gradina casei sale, locul unde intreaga familie se relaxeaza. Vedeta a povestit ca Violeta, fiica acesteia, nu se da la o parte de la gradinarit si ca ii place la nebunie sa planteze copaci.

"Visinul si ciresul sunt plantati de fiica mea. Ea a sapat groapa, ea l-a asezat in pamant, iar anul trecut, visinul a fost plin cu fructe gustoase si aromate", a spus Andreea Marin.

Fosta prezentatoare tv a dezvaluit reporterilor "D-Paparazzi" care sunt planurile pentru coltul de rai pe care si l-a amenajat langa casa, dar si care este una dintre dorintele sotului sau, Tuncay.

"Planuim sa mergem la Istanbul, la piata de flori si sa aducem multe plante, asa cum am facut si anul trecut cand am venit cu portbagajul plin cu pomi. J Visul sotului meu este sa facem o sera si o microferma. Deocamdata avem doar un catel si doua pisici, dar intr-o microferma vom putea creste pui, curcani", a povestit vedeta.

Urmariti intregul interviu in exclusivitate, astazi, de la ora 22:00, in emisiunea "D-Paparazzi", prezentata de Ilinca Vandici, la Kanal D.

Bucuresti, 24.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *