free download 78 travel guides written by experts

Astăzi începe Supraviețuitorul

Cine sunt cei 18 concurenți care pornesc astăzi în aventura vieții lor?

Astăzi, de la 20:30, începe prima ediție Supraviețuitorul, show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume!

Cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani, cu profesii diferite, provenind din orașe din întreaga țară și cu personalități și obiective total diferite, aventurierii care au ajuns în Filipine vor aduce experiența unică Supraviețuitorul în România.


Cei 18 concurenți vor aduce în casele tuturor românilor, ediție după ediție, tensiunile, strategiile, alianțele, lupta pentru supraviețuire și pentru a demonstra că merită titlul de unicul supraviețuitor! Adina (28 de ani, studentă la medicină), Alex (27 de ani, expert tehnici de supraviețuire), Alexandra (25 de ani, designer vestimentar), Alin (35 de ani, Project Manager), Andreea (27 de ani, instructor de patinaj artistic), Andrei (27 de ani, consultant IT), Aurelia (36 de ani, administrator firmă de porci), Diana (26 de ani, însoțitor de bord), Ina (38 de ani, artist fotograf), Iulian (18 ani, sportiv), Liviu (40 de ani, administrator firmă), Lucian (24 de ani, barman), Maria (24 de ani, agent de poliție), Mircea A. (48 de ani, constructor), Mircea S. (38 ani, avocat), Otniela (27 de ani, make-up artist), Raisa (27 de ani, balerină) și Robert (29 de ani, masterand educație fizică și sport) sunt concurenții din primul sezon Supraviețuitorul!

Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Sibiu, Timișoara și Zalău sunt doar câteva dintre orașele din care provin cei 18 concurenți.

Timp de 44 de zile, aventurierii din primul sezon al show-ului vor trece prin cele mai complicate experiențe din viața lor, fie că e vorba despre probe complexe sau despre aparent simplul trai împreună cu străini, pe o insulă pustie.

În această seară, de la 20:30, începe Supraviețuitorul, cel mai intens campionat din lumea televiziunii! Aventura celor 18 concurenți continuă și marți, de la 20:00! Cei care comentează în timpul show-ului pe Facebook sau Twitter cu #supravietuitorul vor avea șansa de a-și vedea mesajele la televizor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *