free download 78 travel guides written by experts

Astazi, 14 februarie, in “Pe banii parintilor”: Emilia, de 19 ani,

la un pas sa renunte la copilul sau

Ernest ne prezinta astazi, in emisiunea “Pe banii parintilor”, povestea Emiliei, o tanara de 19 ani, al carei destin se afla la rascruce.

Emilia, o tanara de numai 19 ani, a ramas insarcinata. Desi au acceptat cu greu situatia, parintii fetei, Gheorghe si Elena Popa, sunt foarte ingrijorati de situatia fetei lor, mai ales ca aceasta nu vrea sa dezvaluie identitatea barbatului care a lasat-o insarcinata.

Intrigati de comportamentul fetei, dar si curiosi sa afle adevarul, sotii Popa doresc sa faca lumina in povestea Emiliei si apeleaza la ajutorul lui Ernest.

Pe durata investigatiei parintii fetei afla ca aceasta are o confidenta si, din discutiile lor, reiese ca Emilia a avut o relatie cu un barbat insurat si acesta este tatal copilului. Barbatul insa, nu vrea sa isi asume nicio responsabilitate si o ameninta pe Emilia ca ii va face mari probleme daca parintii vor afla despre el. Socul sotilor Popa intervine in momentul in care identitatea barbatului iese la iveala. Ceea ce urmeaza depaseste imaginatia oricui.

Care va fi reactia sotilor Popa cand vor afla crudul adevar despre fiica lor si ce decizie vor lua acestia, aflati astazi, urmarind o noua editie plina de suspans “Pe banii parintilor”, cu Ernest, de la ora 20:00, la Kanal D.

Bucuresti, 14.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *