free download 78 travel guides written by experts

Asta seara marele final Narcisa – iubiri nelegiuite

Seria poveştilor de iubire continuă la Antena 1 cu Lale – Ascultă-ţi inima

În această seară, cel mai frumos basm al timpurilor noastre, Narcisa – iubiri nelegiuite, îşi va afla deznodământul la Antena 1. De luni, 7 noiembrie, telespectatorii se vor putea bucura de o nouă poveste de iubire, într-un serial plin de pasiune, intrigă şi neprevăzut. “Lale- Ascultă-ţi inima!”, de luni până joi, de la 22:00, numai la Antena 1.

După trei sezoane presărate de intrigă, suspans şi emoţii puternice, cel mai urmărit serial românesc, Narcisa sălbatică, îşi va afla marele deznodământ. Cu un scenariu coordonat de celebrul actor şi scenarist argentinian, Gabriel Corrado, şi o distribuţie de excepţie, telenovela a oferit publicului o imagine a vietii reale, a carei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului.

Seria marilor poveşti de iubire continuă la Antena 1. Din 7 noiembrie, de luni până joi, de la 22:00, un nou serial de dragoste prinde contur. „Lale – Ascultă-ţi inima!” prezintă istoria a două familii aflate într-un permanent conflict, precum şi o extraordinară poveste de iubire pentru a cărei împlinire protagoniştii trebuie să înfrunte numeroase obstacole ale destinului.

Familia Taskiran, una dintre cele mai cunoscute familii din Istanbul, deşi rafinată, sofisticată şi se învârte în cele mai selecte cercuri sociale ale oraşului, ajunge să cunoască gustul amar al falimentului. De cealaltă parte, familia Ilgaz, abia venită în Istanbul din Anatolia, cunoaşte rapid gustul succesului.

Dragostea dintre Lale, fiica lui Zumrut Taskiran şi Cinar, unicul fiu al familiei Ilgaz, va încerca din răsputeri să înfrunte toate piedicile puse la cale de cele două familii. Din 7 noiembrie, de luni până joi, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări minunata poveste de dragoste “Lale – Ascultă-ţi inima!”, un serial presărat de conflicte, minciuni şi nenumărate intrigi.

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *