metalshow

„Asta-i Romania!” – un nou sezon incepe sambata, la Kanal D

Mihai Ghita: "In acest sezon vom da poporului ce e al poporului – Vocea pe care politicienii i-au asuprit-o"

Sambata, 6 septembrie, de la ora 20:00, emisiunea “Asta-i Romania” revine cu un nou sezon, la Kanal D. Gazda emisiunii, Mihai Ghita, ne ofera cele mai noi povesti de viata, intamplari neobisnuite cu romani obisnuiti, toate marca “Asta-i Romania!”.

"Ne traim viata intre tragism si veselie. Cand plangem, cand radem, cand ne facem tara de ocara, cand ne trezim patrioti peste noapte. Romanii sunt asa cum vor. Neschimbati, nefardati, ii vedeti intr-un nou sezon «Asta-i Romania!». In fiecare sambata, de la 20:00, urmareste spectacolul tarii cu cei mai naturali «actori». De la analistele cu basma care toaca gazetele la radiosant pana la personajele care te fac sa razi si sa plangi, nimeni nu va lipsi de la intalnirea cu telespectatorii", spune Mihai Ghita, realizatorul si prezentatorul emisiunii.

«Zi-le, Romania!» – o noua rubrica a emisiunii

O noutate in format o reprezinta reportajele cu romani din Diaspora si o rubrica noua -"Zi-le, Romania!".

"In acest sezon «Asta-i Romania!» mergem pe cararile strainatatii ca sa aflam cum isi duc viata romanii nostri plecati sa munceasca prin Europa. Vom vedea chinurile si bucuriile romanilor din Spania, in seria de reportaje «Spania nu e acasa». Si tot sambata, lansam cel mai indraznet proiect al nostru: sa dam poporului ce e al poporului, VOCEA pe care politicienii i-au asuprit-o. Microfonul «Asta-i Romania!» va pleca in turneu prin toata tara pentru a-i asculta pe cei de acasa, fie ca vor sa isi spuna pasul, fie ca vor sa isi prezinte un talent. Pe toti ii veti cunoaste in rubrica «Zi-le, Romania!». Continuam si rubricile de succes «Starea Natiunii» si «Tara in Bucate»", a completat Mihai Ghita.

Prima editie emisiunii ne prezinta un colt de Romanie din localitatea Haranglab, judetul Mures. O suta de destine uitate si abandonate la marginea lumii ne vor fi prezentate de catre reporterii “Asta-i Romania!”. Oameni, animale si gunoaie laolalta reprezinta un tablou socant al vietii de zi cu zi.

Tot sambata vom afla povesti ale romanilor de peste hotare pentru care strainatatea nu inseamna acasa.

Nu ratati noul sezon al emisiunii “Asta-i Romania!”, emisiunea care ne prezinta spectacolul nefardat al vietii, din 6 septembrie, in fiecare sambata, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Bucuresti, 05.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *