metalshow

Asseco SEE a primit certificarea “HP Software Business Class Gold Partner – 2010”

Certificarea este rezultatul unor proiecte complexe implementate in sectorul bancar si cel al administratiei publice de Departamentul “Management de Sisteme IT” din cadrul ASSE:

1.)    Proiect Service Manager 
2.)    Proiect Business Availability Solution
3.)    Proiect System Monitoring Solution
4.)    Proiect Business Availability Solution

Departamentul Management  de sisteme IT detine o solida si indelungata experienta, precum si certificari in  solutii de management de tip HP OpenView, Cisco Works, Microsoft, suita software OpenSource ASEE asigura clientilor sai servicii de tipul: IT Service Management, IT System Management si Network Management.

Asseco SEE Romania are si certificarea:
 
“HP – Preferred partner for servers, storage, system management”
   

De asemenea, Asseco SEE Romania detine competente HP multiple:

·    Profesionale

CSA – HP-UX 11i v3
CSE – Specialty in Networking and Security – HP-UX 11i v3
AIS – HP Integrity Server Systems
AIS – HP Integrity BladeSystem
AIS – HP BladeSystem
AIS – HP ProLiant ML/DL Servers 
ASE – ProCurve Networking & Mobility
ASE – ProCurve Networking & WAN Technologies
AIS – HP Network Management Center Software v7
AIS – HP StorageWorks
ASE – HP StorageWorks
AIS – Specialty in HP Data Protector Software 

·    Service
HP Hardware support, authorized service provider

·    HP Software

HP AIS/ASE in Network, Operations, Service, BSM and Quality Management

Colaborarea dintre HP Romania si Asseco a inceput din momentul in care gigantul IT american a achizitionat Compaq, in anul 2002. Pana la acea data, Net Consulting (firma care avea sa fie achzitionata de grupul polonez Assco in 2007 si sa devina Asseco SEE in 2009) a fost, incepand din 1993, unul din cei mai importanti parteneri Compaq din Romania. 

Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting (integrator de sisteme, printre primele firme IT din Romania, care a activat in cadrul grupului SCOP de la infiintarea acestuia in 1990 si sub denumirea de Net Consulting in perioada 1994 – 2009) si FIBa Software (furnizor de solutii bancare, care a functionat din 1997), care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar.

Asseco South Eastern Europe (detinut de grupul polonez Asseco) este un grup regional care opereaza in 11 tari, cu aproape 900 de angajati si un volum de afaceri de aprox. 100 mil. euro, detinand competente solide in integrarea de sisteme si servicii IT pentru administratia publica, telecom, sanatate, educatie, media si  furnizarea de solutii pentru domeniul bancar

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *