free download 78 travel guides written by experts

ASRock X79 Extreme4 a primit premiul Recommended Buy Award de la Tom’s Hardware 2012

Ura, ASRock! Astazi suntem extrem de incantati de a va oferi vestea ca ASRock a castigat premiul Tom’s Hardware 2012 Recommended Buy Award cu X79 Extreme4.

Asadar sunteti in cautarea unei placi de baza exceptionala LGA 2011 pentru a va impresiona prietenii dar nu vreti sa ramaneti faliti dupa achizitionare? Liderul in industria media IT, Tom’s Hardware a testat cateva placi de baza accesibile avand la baza chipset-ul X79 de la Intel. Thomas Soderstrom, editor al Tom’s Hardware a testat sase placi de baza X79 intre $200 si $260, inclusiv placi de baza de la Asus, Biostar, ECS, Intel, MSI si bineinteles ASRock.

Detalii review :
//www.tomshardware.com/reviews/x79-extreme4-dx79to-p9x79-benchmark,3138.html

Thomas Soderstrom a mentionat “Efortul continuu ASRock de a oferi hardware de calitate fara ca pretul acestei platforme sa creasca foarte mult este ilustrat intr-un X79 Extreme4”

Construita pe chipset-ul Intel X79, aceasta placa de baza este plina de functii incredibile si nemaipomenite. Condensatorii de aur premium lucreaza alaturi de Digi Power pentru a oferi solutii de putere stabile, eficiente si constante. Exista de asemenea familia exclusiva XFast care include XFast USB, XFast LAN, XFast Charger si cel mai nou membru – Xfast RAM, care sporeste considerabil performantele sistemului in timp ce extinde durata de viata a HDD-urilor sau SDD-urilor in acelasi timp. In plus tehnologiile NVIDIA 3-Way SLI si AMD 3-Way CrossFireX garanteaza imagistica exceptionala facand din X79 o placa plina de beneficii.

Se spune ca lucrurile bune nu sunt ieftine iar placile de baza LGA 2011 nu sunt produse economice. Totusi ASRock invinge toate cotele si demonstreaza inca o data ca un pret bun si calitatea inalta pot exista simultan. Cand vine vorba de furnizare de placi de baza avansate si economii, ASRock va asigura spatele.

Pentru mai multe informatii, vizitati:
//www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X79%20Extreme4

TAIPEI, Taiwan / Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *