Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ASRock va dezvalui placa de baza Intel 7-Series la Annual Global Tour 2012

Producatorul de placi de baza numarul trei ȋn lume ASRock Inc, isi va dezvalui cea mai noua placa de baza Intel 7-series la Annual Global Tour 2012. Placa de baza 7-Series ofera suport pentru procesoarele Intel® Core i7 / i5 / i3 de a doua şi a treia generatie. Cu tehnologia unica XFast 555 (XFast RAM, XFast LAN, XFast USB), Placa de baza ASRock 7-series permite utilizatorilor sa experimenteze adevarata imbunataţire de performanţa (de pana la 5 ori mai multa performanţa) din punct de vedere al performanţei generale, viteza LAN si viteza de transfer USB. ASRock si-a format o reputatie prin fabricarea de placi de baza fiabile cu pret foarte competitiv. La Annual Global Tour 2012, ASRock isi va expune mult asteptatele placi avand la baza chipset-uri Intel 7-series.

Daţi-mi 5! Tehonologie Exclusivă XFast 555

ASRock depune eforturi pentru a oferi cele mai sigure produse de placi de baza şi majoritatea kit-urilor software utilizatorilor. Toate functiile inovatoare ale Tehnologiei XFast 555 nu sunt specialitati ale celor mai noi placi de baza dar pot fi implementate pe toate seriile placilor de bază ASRock.

XFast RAM va crea un disc virtual de pe memoria sistemului pentru a spori performantele de sistem. Pentru Photoshop. Poate lucra de 5 ori mai rapid ca ȋnainte. XFast LAN poate cobora latenta din jocuri dupa setarea la un nivel mai ridicat a prioritatii de game online si devolta de 5 ori mai multa performanta. XFast USB este cea mai rapida tehnologie de transfer USB din lume si ofera de pana la 5 ori crestere de performanta in viteza de transfer date USB.

Lucid Virtu Universal MVP

Placa de baza ASRock 7-series ofera suport pentru tehnologia Lucid Virtu Universal MVP ce imbunatateste imagistica PC-ului, cu timpi de reactie mai buni, procesare video imbunatatita si redare media constanta. Conceput exclusiv pentru gaming, Virtu Universal MVP™ switchable graphics atribuie in mod dinamic sarcinile celei mai bune resurse de grafica in ciuda conexiunilor de cablu. De altfel, sunt doua tehnologii noi introduse aici. HyperFormance™ combina grafica integrata si discreta pentru performante fara compromis cu boost de performanta de 90%! Virtual Vsync™ rezolva dezbaterea eterna dintre calitate si performanta. Ofera chiar performanta GPU de la 60FPS Vsync la maximum in timp ce mentine calitatea imaginii Vsync si fara tearing.

Alegeti bestia de overclocking: Z77 Extreme9/ Z77 Professional

Cand facem referire la overclocking, functionalitatea inseamna totul. Z77 Extreme9 este un aparat foarte puternic, de ultima ora, cu performante overclocking si dispune de cele mai overclockabile configuratii. Din punct de vedere al memoriei se ajunge la DDR3 3000+ (OC) MHz! Mai mult, aceasta placa este echipata fara precedent cu bridge-ul PLX PEX 8747 capabil de a executa doua placi VGA (2-Way SLI / CrossFireX), pe modul PCIe x16 / x16 sau patru placi in modul (4-Way SLI / CrossFireX) pe Gen3 x8 / x8 / x8 / x8 mode. In plus, ASRock Z77 Extreme9 dispune de un modul exclusiv 802.11 b/g/n + BT v4.0 ce ofera suport pentru standardele 802.11 b/g/n si Bluetooth v4.0. Placa este echipata chiar si cu Wi-SB Box (cu doua antene) ce ofera semnal WiFi si Bluetooth superior si doua porturi USB 3.0 frontale. ASRock sunt de parere ca pachetul bogat si captivant Z77 Extreme9 va reprezenta un deliciu pentru pasionati!

Fatal1ty Z77 Professional este cealalta placa rezultata din relatia ASRock – Fatal1y. ASRock/Fatal1ty Z77 Professional a fost conceputa pentru a depasi asteptarile chiar si ale celui mai dedicat gamer. Alaturi de Z77 Professional, tehnologia Fatal1ty Mouse Port si programul de tuning all-in-one F-Stream; veti experimenta gaming-ul la un alt nivel.

Cea mai compacta placa de baza mini la ora actuala: Z77E-ITX

Dimensiuni mici, performante uriase. ASRock Z77E-ITX este o placa de baza rezistenta si plina de functii. Un conector mSATA impresionant este incorporat pe placa. mSATA connect poate fi utilizat pentru a conecta un Disc Solid-State (SSD) in locul unui dispozitiv intern de stocare. Impreuna cu SSD si HDD, utilizatorii pot profita din plin de tehnologia Intel Smart Response si sa se bucure cu usurinta de performantele cache. Placa dispune de un modul WiFi ce poate suporta standardele conective 802.11 b/g/n. utilizatorii pot crea cu usurinta un mediu wireless prin placa de baza ASRock cu suport WiFi.

Platforma Small Business: Q77M vPro / B75 Pro3

Adresata pietei de afaceri mici, AsRockva lansa in prima faza noile produse avand la baza chipset-urile express Q77 si B75 de la Intel. Seria placilor de baza ASRock Small Business ajuta utilizatorii sa adauge valoare produselor, sa monitorizeze si sa administreze afacerea intr-un mod mult mai personalizabil.

Dedicata afacerilor, placa ASRock Q77M vPro ofera o multime de solutii software, printre care enumeram, tehnologia Intel vPro, Intel Rapid Start Intel Smart Connect Technology, Small Business Advantage, Intel Smart Connect si Intel Rapid Start Technology. Tehnologia Intel vPro™ este un set de capabilitati IT, ce include administrare, securitate si management de energie, toate incorporate in hardware, fiind disponibile practic oricand, chiar daca sistemul de operare nu este functional, sursa PC-ului este oprita sau daca hard discul a esuat.

Varful de gama al seriei ASRock B75 il reprezinta B75 Pro3. Avand la baza chipset-ul Intel B75, placa dispune de cateva tehnici de ultima ora din partea gigantilor industriali precum Small Business Advantage (SBA), THX TruStudio™, etc. Intel SBA ofera o interfata usor de utilizat si aplicatii de securitate si de productivitate, asigurand clientilor cel mai sigur mediu de computing. Cu o gama larga de functii, placa ASRock B75 Pro3 fara indoiala va fi cea mai buna optiune in dezvoltarea afacerilor.

Top Gaming Machine: X79 Extreme11 / X79 Champion

Pe langa noul produs al mult asteptatei 7-series, ASRock va mai prezenta placile de high-end avand la baza chipset-ul X79. ASRock X79 Extreme11 este o placa de baza premium ce utilizeaza materiale de lux, la care se aplica specificatiile high-end. Nemaivazuta X79 Extreme11 a fost echipata cu chip LSI SAS2308, ce ofera 8 seturi de conectori SAS (6 Gb/s) care pot fi utilizati de asemenea pentru standardele SATA3. Acei 8 conectori SATA3 plus 2 conectori nativi SATA3 de la chipset-ul Intel X79, placa de baza ASRock X79 Extreme11 ofera in total 10 seturi de porturi SATA3. Entuziastii vor aprecia cele doua bridge-uri PLX PEX 8747. PLX bridge ofera benzi PCIe3.0 si permit acestei placi de baza sa fie prima placa din lume ce suporta 4-Way SLI si CrossFireX pe modul PCIe Gen3 x16 / x16 / x16 / x16 mode! Pentru aspectul audio, placa de baza de top-end X79 Extreme11 ofera Creative Sound Core3D quad-core sound si procesor voce. Ofera experiente de sunet incredibile si suport pentru tehnologia superioara THX TruStudio PRO™ CrystalVoice, EAX 1.0 la EAX 5.0 si Scout Mode™, ce permite utilizatorilor sa se bucure de experienta de sunet pura si extraordinara.

Fatal1ty X79 Champion este cel mai puternic kit de gaming la ora actuala. Aceasta placa este recunoscuta pentru solutiile sale versatile.

V-Probe™ este un set de 7 puncte de detectie, ce permit overclockerilor sa obtina rapid si cu usurinta citirile precise de voltaj via multitester. Controler-ul Marvel SE9230 permite utilizatorilor sa se bucure de beneficiile tehnologiei HyperDuo Plus™. Acesta permite SDD-ului devina memoria cache a hard discului, reduce timpul de transmisie a datelor si ofera de pana la 14 ori performante mai rapide decat un singur sistem HDD.

Nu este nevoie de cea mai scumpa placa de baza pentru a obtine performante considerabile. Noua placa de baza ASRock Intel 7-Series ofera o multime de functii avansate, inclusiv tehnologia exclusiva XFast 555 de la ASRock, Lucid Virtu Universal MVP, Intel Smart Connect Technology si Intel Rapid Start Technology, etc. Pentru performante mai bune, configuratii la zi si servicii profesionale, aruncati o privire asupra gamei noastre de placi de baza. Veti gasi placi de baza care se incadreaza fiecarui buget si scop.

TAIPEI, TAIWAN / Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *