free download 78 travel guides written by experts

ASRock lanseaza inca o placa de baza din seria Killer: B85 Fatal1ty Killer

ASRock Crăciunul se apropie iar ASRock este pregătit pentrusărbătorile din sezonul rece cu noi plăci de bază din seria Killer! In urma modelului ASRock Fatal1ty Z87 Kiler se află o placă de gaming echipată cu Killer E2200 Series LAN, Armor, Key Master si XSplit, dar de aceasta dată adoptă un chipset Intel B85– ASRock Fatal1ty B85 Killer!

Killer LAN: Fara LAG, doar FRAG!
Dacă ai fost vreodată sau eşti în continuare un gamer în mediul online, este de înţeles cât de frustrant este să pierzi datorită latenţelor sau cât de penibil este să dai vina pe LAG. De acum inainte, cu Killer LAN nu va mai trebui să te supui conexiunilor slabe de Internet! Killer LAN este o modalitate  eficientă pentru îmbunătăţirea aplicaţiilor bazate pe UDP mai exact de până la 5 ori mai rapid! Testele au demonstrat că prin Killer LAN se pot reduce latenţele în timpul jocurilor spre exemplu, în League of Legends pot fi reduse cu 136%, Diablo 3 cu 60% si DOTA2 cu 47%*! In afară de gaming, utilizatorii pot prioritiza aplicaţiile dedicate prin utilitatea Killer Network Manager.

B85 Fatal1ty Killer

Echipata nu doar pentru gaming dar şi pentru victorie!
ASRock Fatal1ty B85 Killer este vopsită în aceeaşi schemă de culori ca şi celelalte plăci de bază de gaming din această serie pentru a-şi păstra aceeaşi reputaţie impunătoare. Pe lângă Killer E2200 Series LAN, beneficiază de Gaming Armor pentru performanţe optime şi stabilitate extra, ce include Hi-Density Power Connectors pentru o alimentare mai bună a procesorului şi Gold Fingers pentru slotul PCIe. Purity Sound™ 115dB SNR oferă efecte audio clare pentru divertisment, Key Master cu Sniper Key şi Macro Key pentru a transforma tastatura şi mouse-ul în arme letale. De asemenea este inclusă şi o licenţă premium pentru 3 luni XSplit în valoare de $24.95, pentru ca utilizatorii să-şi difuzeze capturile online. Desigur, sunt incluşi şi condensatorii aurii pentru extinderea duratei de viaţă a plăcii, Digi Power pentru o alimentare constantă către procesor, tehnologie Triple Monitor prin HDMI,porturi DVI-D şi D-Sub pe panoul I/O. Una peste alta, ce mai poţi cere de la o placă de bază creată pentru a te ajuta în lupta online?

*Testele rezultate pot varia în funcţie de configuraţie, conexiune la internet şi timp.

Bucuresti, 12.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *