Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ASRock introduce Z77 Extreme6/TB4 cu tehnologie ultra-rapida Thunderbolt

Puţine lucruri din viaţă sunt mai complicate decât porturile de pe panoul din spate a unei plăci de bază. Pe lângă faptul că au diverse forme şi dimensiuni, servesc anumitor scopuri şi oferă performanţe distincte. Totuşi, la ora actuală, un anumit port îşi face simţită prezenţa şi merită recunoştinţă – Thunderbolt! Lider în fabricarea plăcilor de bază, ASRock, este încântat să anunţe că noua placă de bază Z77 Extreme6/TB4 este echipată cu două noi porturi Thunderbolt ce suportă tehnologia revoluţionară de transfer a fişierelor noi.

Prin conectorul Thunderbolt cu două canale utilizatorii se pot aştepta la rate de transfer de până la 10 Gbps per port, fiind bidirecţionale şi compatibile dual protocol, inclusiv PCI Express şi DisplayPort. Partea cea mai bună este că mai multe dispozitive pot fi conectate la un singur port. Cu funcţia Daisy Chain, fiecare port Thunderbolt poate suporta în mod simultan până la 6 componente. Aşadar cele două porturi Thunderbolt integrate în ASRock Z77 Extreme6/TB4 suportă un total de 12 dispozitive! Conectorul este extrem de rapid, uşor de utilizat, flexibil şi cu un potential imens. Este viitorul transferului de date de mare viteză.

In afară de tehnologia Thunderbolt, Z77 Extreme6/TB4 dispune de aceleaşi specificaţii ca şi celelalte plăci de bază ASRock. Premium Gold Caps, Digi Power şi sistemul de faze 8 + 4 pentru a oferi o alimentare stabilă. Cele patru sloturi DDR3 pot fi tactate la frecvenţe de peste 2800 MHz în overclocking. Există şi suport pentru NVIDIA Quad SLI şi AMD Quad CrossFireX pentru cei ce vor imagini de înaltă calitate şi sistemul Lucid Virtu MVP ce adaugă calitate video îmbunătăţită. Cât despre viitorii utilizatori Windows8, ASRock oferă tehnologia exclusivă Fast Boot ce permite utilizatorului să se conecteze la Windows 8 în doar 1.5 secunde. Datorită timpului scurt de pornire, ASRock a dezvoltat funcţia Restart to UEFI pentru accesarea automată a interfeţei UEFI.

Tehnologia Thunderbolt este indiscutabil marea lansare a finelui acestui an. Luând în considerare faptul că din ce in ce mai multe plăci de bază oferă suport pentru Thunderbolt, ASRock este singurul producător ce oferă porturi duale Thunderbolt şi depăşeşte alţi producători în ceea ce privesc caracteristicile şi componentele hardware. ASRock se mândreste cu faptul că hardware-ul sau a obţinut certificarea pentru tehnologiile viitoare!

Pentru mai multe detalii vizitaţi:
//www.asrock.com/microsite/Thunderbolt/ 
//www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z77%20Extreme6/TB4
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *