free download 78 travel guides written by experts

ASRock completeaza seria Killer cu noi placi de baza

Deseori inginerii de dezvoltare îşi pun întrebarea: Care sunt caracteristicile definitorii ce separă o placă de bază pentru gaming de una obişnuită? ASRock s-a decis să elaboreze definiţia de plăci de bază dedicate gaming prin noua serie Killer – Z87 Killer, B85 Killer, 990FX Killer şi FM2A88X+ Killer!

Prima placă de bază cu socket PCIe Gen2 x2/SATA M.2: 990FX Killer

Pe lângă sporul de performanţe de 5 ori mai rapid dezvoltat de Killer LAN, ASRock a mai adăugat un element surpriză modelului 990FX Killer şi acela este socket-ul PCIe Gen2 x2/SATA M.2!

Socket-ul onboard M.2 oferă o nouă interfaţă pentru conectarea generaţiei noi de unitati SSD sau alte dispozitive. ASRock 990FX Killer oferă suport pentru module M.2 SATA3 6.0Gb/s şi M.2 PCI Express cu viteze de două ori mai rapide în comparaţie cu alte soluţii M.2 Gen2 x1 ce sunt limitate la 5Gb/s. Acesta forteaza unităţile SSD până la limită în timp ce reduce timpul de încărcare şi sporeşte performanţele.

Printre alte caracteristici ce oferă seriei Killer statutul de gaming sunt incluse Premium Gold Capacitors, Digi Power, Purity Sound™ 115dB SNR, Gaming Armor, Key Master, F-Stream şi o licenţă gratuită premium XSplit pentru 3 luni în valoare de $24.95!

Placa de bază FM2+ pentru gameri: FM2A88X+ Killer

ASRock FM2A88X+ Killer posedă acelaşi set de caracteristici ca şi restul modelelor din seria Killer, dar în acelaşi timp oferă suport pentru APU-uri Kaveri pentru ca utilizatorii să beneficieze din plin de interfaţa PCIe 3.0. Modelul mai dispune de Premium Gold Capacitors şi Digi Power, 4 sloturi dual channel DDR3 cu suport de până la 2600+MHz. Triple monitor prin intrarea HDMI, DVI-D şi conectori D-Sub pe panoul i/o. La toate acestea se adaugă un total de 8 conectori SATA3 şi portul exclusiv Fatal1ty!

Seria ASRock Killer oferă un bun exemplu despre ce poate oferi o placă de bază dedicată gaming. Nu specificaţiile sofisticate şi componentele de lux, ci micile detalii oferă o experienţă captivantă de gaming. Cu seria completă de plăci de bază Z87 Killer, B85 Killer, 990FX Killer şi FM2A88X+ Killer, este rândul gamerului să-şi aleagă arma preferată!

Pentru informaţii detaliate, vizitaţi:
//www.asrock.com/microsite/Fatal1tyKiller/.

Bucuresti, 10.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *