free download 78 travel guides written by experts

Asociatia Recolamp a demarat o noua campanie de colectare

selectiva adresata institutiilor de stat si companiilor private

Asociaţia Recolamp, organizaţia non-profit fondată de General Electric Hungary Kft., Osram România şi Philips România desfășoară în perioada 2 iunie – 31 iulie 2014 o nouă campanie de colectare selectivă a deșeurilor din echipamente de iluminat (becuri, LED-uri şi neoane arse).

În perioada 2 iunie – 31 iulie 2013 se derulează o nouă campanie Recolamp care se adresează tuturor companiilor și instituțiilor de stat din întreaga țară. Acestea pot solicita la numărul de telefon cu acces gratuit: 0800.888.666 să le fie ridicate fără niciun cost, deșeurile de becuri și neoane arse colectate. Cantitatea minimă pentru o predare de deșeuri este de 20 de kilograme.

La finalul campaniei, câștigătorii vor fi desemnați printr-o tragere la sorți ce va avea loc în data de 29 august 2014. Printre cele 51 de premii ce pot fi câștigate, se află și o bicicletă. Mai multe detalii privind campania, puteți găsi pe site-ul Asociației – www.recolamp.ro.

«A devenit o tradiție ca în fiecare an să derulăm campanii tactice pentru a promova în mod creativ în rîndul companiilor importanța colectării selective a echipamentelor de iluminat, în vederea asigurării reciclării lor. Lansarea campaniei este o completare firească a demersurilor derulate până în prezent de către Recolamp în direcţia colectării și reciclării. Pe lângă obiectivele de colectare stabilite, campania îşi propune să crească nivelul de educaţie şi conştientizare în rândul publicului cu privire la beneficiile colectării deşeurilor de din echipamente de iluminat», a declarat Roxana Șunică, Directorul de Marketing al Asociației.

Orice companie din România poate accesa în mod gratuit sistemul dezvoltat de echipa Recolamp. Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul Asociaţiei sau apelând numărul cu acces gratuit: 0800.888.666, pentru a solicita propriile containere de colectare şi ridicarea deşeurilor.

Bucuresti, 03.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *