free download 78 travel guides written by experts

Asociatia REACT premiata la Gala Oameni pentru Oameni

In cadrul Galei Oameni pentru Oameni, programul „O sansa pentru viata”, organizat de Asociatia REACT si Vodafone Romania, a castigat premiul „cea mai buna campanie de voluntariat public”

Marti seara, in cadrul celei de-a VIII-a editii a Galei Oameni pentru Oameni, Asociatia REACT a fost distinsa cu „Premiul pentru cea mai buna campanie de voluntariat public”, acordat programului „O sansa pentru viata”. Proiectul a fost remarcat din randul celor nouasprezece finaliste la categoria „voluntariat public” si s-a inscris in „top trei programe cu cele mai multe ore de voluntariat dedicate unei cauze”.

„Este o distinctie care ne bucura, ne onoreaza si ne da curajul de a ne continua proiectele ce pot parea uneori nebunesti. Acest premiu il datoram fiecaruia dintre cei peste 87.000 de donatori de sange pentru gestul lor generos. Pentru ca, efortul fiecaruia dintre ei, a facut diferenta dintre viata si moarte in existenta a cel putin unui om”, a spus Dr. Anca Stefan, Presedinte Asociatia REACT.

„O sansa pentru viata” este cel mai amplu program national de donare de sange, derulat de Asociatia REACT si Vodafone Romania, in 15 orase din tara. Programul a urmarit cresterea numarului de donatori la nivel national prin informarea publicului despre nevoia de sange din spitale si prin organizarea de puncte mobile de recoltare sangvina la nivelul intregii tari.

In doi ani, „O sansa pentru viata” a atras 87.590 de donatori de la care s-au recoltat mai mult de 39.000 de litri de sange. Peste 120.000 de vieti au fost salvate.

Mai multe informatii despre aceasta campanie sunt disponibile pe site-ul www.pentruviata.org.

Bucuresti, 07.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *