free download 78 travel guides written by experts

Asociația Nod makerspace numește JuneCom pentru lansarea de PR a platformei Make for Romania

JuneCom, agenție de comunicare și marketing specializată în servicii pentru companiile care activează în sectoarele B2B, a fost numită de Asociația Nod makerspace, ecosistem creativ și un spațiu pentru producători și colaboratori, pentru a gestiona relațiile de comunicare și mass-media pentru lansarea noii sale platforme online – Make for Romania.

Concentrându-se pe relațiile cu mass-media și conținut de PR și marketing, JuneCom a fost desemnată să comunice în media de specialitate lansarea Make for Romania. Platforma Make4.ro digitalizează comunitatea makerilor, micilor producători, atelierelor, fabricilor și distribuitorilor de materiale, și le oferă acces la resurse care îi ajută să supraviețuiască crizei actuale și să aibă continuitate în activitate.

Make4.ro are ca prim obiectiv conectarea oamenilor și companiilor cu idei creative, cunoștințe și infrastructură, cu scopul de a dezvolta proiecte și produse care să îi ajute și să îi protejeze pe cei mai expuși la noul coronavirus.

JuneCom a fost selectat datorită experienței sale în infrastructura pieței și a experienței sale dovedite în comunicarea lansării altor start-up-uri digitale și a calității sale de membru al comunității Nod makerspace încă din 2018.

Florin Cobuz, fondatorul platformei Make for Romania și Nod makerspace declară:

Florin Cobuz, fondator Make for Romania
Florin Cobuz, fondator Make for Romania

„Reunim o întreagă comunitate de oameni creativi, producători, companii mici care au nevoie de sprijin și companii mari care își pot oferi infrastructura și resursele pentru a le susține ideile și proictele. JuneCom este un membru al comunității noastre cu care am colaborat deja în alte proiecte de success și a fost o alegere firească pentru lansarea Make for Romania.“

„Criza socială și economică în care noul coronavirus ne-a aruncat are efecte majore asupra viabilității companiilor. Dorim să susținem, pro bono în această fază, un proiect care ajută o întreagă industrie: producători, designeri de obiecte, ateliere și mici producători, care acum trebuie să își reformuleze activitatea pentru a putea continua.

Iuliana Floricică, co-fondatoare JuneCom
Iuliana Floricică, co-fondatoare JuneCom

Am rezonat puternic cu primul obiectiv al Make for Romania, de a veni în sprijinul celor care produc obiecte de protecție pentru personalul medical din prima linie în această criză de sănătate”, declară Iuliana Floricică, co-fondatoare JuneCom.

Despre JuneCom

JuneCom este o agenție specializată în domeniul comunicării și marketingului, care se asociază cu companii active în sectorul B2B, pentru a le sprijini în atingerea unor noi niveluri de creștere. JuneCom activează ca o unitate mobilă de marketing și comunicare care se integrează în structura companiei partenere și creează strategii Marcom adaptate specificului de piață al acesteia în vederea creșterii notorietății brandului și atragerii de noi clienți.

Agenția este activă pe piața din România și internațională din 2018, iar printre clienții săi se numără companii din sectoarele: servicii financiare, brokeraj în asigurări corporate, agricultură, sisteme de securitate și protecție a vieții, dezvoltare de aplicații software și print digital.

Despre Make for Romania

Make for Romania este o inițiativă de impact social a Asociației Nod makerspace a cărei misiune este să creeze o comunitate națională de makeri în România, căreia să îi faciliteze accesul la toate resursele necesare creării de produs și proiect – de la faza de idee la și până la finalizare.

În contextul actual, toate eforturile platformei www.make4.ro sunt îndreptate către găsirea de soluții eficiente și construirea instrumentelor necesare personalului medical din linia întâi pentru lupta împotriva COVID-19, aducând împreună toate tipurile de echipamente și resurse pe care comunitatea le pune la dispoziție.

Despre Asociația Nod makerspace

Asociația Nod makerspace este inițiatorul și fondatorul bibliotecii Mater, prima și singura bibliotecă de materiale din Europa de Sud-Est. Mater este o colecție extinsă și constant reînnoită cu peste 3.000 mostre de materiale – dedicată profesioniștilor care lucrează cu materiale și nu numai: arhitecți, designeri de interior, de produs și vestimentari și de bijutieri, ilustratori, artiști plastici, dar și organizații care dezvoltă produse și materiale noi și au nevoie de această resursă.

În cadrul Nod makerspace, situat în fosta platformă Industria Bumbacului de la Timpuri Noi, se regăsește un ecosistem de oameni creativi, un loc de joacă în care ideile prind viață. La Nod makerspace sunt spații de co-working, makerspace, ateliere de lemn & metal, studio-uri private, spații de întâlniri și evenimente și biblioteca MATER. Fizic, Nod makerspace înseamnă peste 2.200 mp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *