free download 78 travel guides written by experts

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor

din Romania aniverseaza astazi, 18 aprilie, 8 ani de activitate

Cu aceasta ocazie vrem sa va reamintim caA.N.P.C.P.P.S. Romania este o organizatie non-guvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Noi venim in intampinarea nevoilor consumatorilor din Romania, desfasurand pana in prezent o activitate neintrerupta, cu o recunoastere atat nationala, cat si internationala.

Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania este membru activ in diferite organizatii, comisii consultative ale autoritatilor, grupuri de lucru, dar si partenera in programe nationale si internationale.

Ne bucuram de acestii primi ani de activitate si speram sa fim impreuna la fel de active, in ceea ce priveste informarea si educarea consumatorului roman. Astfel, am promovat drepturile consumatorului prin activitati specific, cat si prin intermediul Revistei InfoCons, singura revista independenta din Romania in domeniul protectiei consumatorilor, protectiei mediului si testelor comparative. Nu uitati ca am sarbatorit anual Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor prin actiuni menite sa va informeze si sa va sprijine, am raspuns prompt la reclamatiile si sesizarile primite. Mai mult, pentru a-ti cunoaste drepturile de consumator european am implementat programul de educatie a adultilor, Dolceta, www.dolceta.ro, sau alte diferite proiecte destinate atat copiilor, tinerilor, dar si persoanelor varstnice.

Nu uitati ca ne gasiti atat pe retelele sociale Facebook (InfoCons Onouaatitudine), Twitter (InfoCons o_9atitudine), Digg (InfoCons Onouaatitudine) si Netlog (infocons) cat si pe site-urile noastre: www.protectia-consumatorilor.ro, www.o9atitudine.ro www.testecomparative.ro, www.anpcppsr.ro , www.dolceta.ro, www.protectio.org.

Bucuresti, 18.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *