free download 78 travel guides written by experts

Asociația Furnizorilor Casei Regale a României, premiu de excelență pentru Confident Communications & Venus Five

Confident Communications, agenție butic specializată în comunicare pentru segmentul B2B, și Venus Five, studioul foto al agenției, au obținut premiul de excelență “pentru bunele practici și înaltă ținută manifestate atât în relația cu partenerii de afaceri, cât și cu publicul consumator din România”, oferit de Asociația Furnizorilor Casei Regale a României, în cadrul Galei care a avut loc pe data de 11 mai.

Confident Communications
Confident Communications

Evenimentul s-a desfășurat în prezența Alteței Sale Regale Principesa Elena și a Excelenței Sale Alexander Nixon, a domnului Director al Casei Regale Ion Tucă, și a companiilor care dețin distincția de “Furnizor al Casei Regale” – membri și non-membri ai Asociației. Gala Furnizorilor Casei Regale a României este un eveniment organizat anual și urmează Zilei Regalității.

Nominalizarea Confident Communications & Venus Five a fost realizată de DentalMed Luxury Clinic, validată și aprobată de boardul Asociației.

“În anul 2013, DentalMed Luxury Clinic a primit înalta distincție acordată pentru servicii stomatologice, pe baza recomandării făcute Majestății Sale și Familiei Regale de către comitetul particular de experți. De atunci, ne implicăm activ în susținerea comunității de Furnizori ai Casei Regale. Considerăm că este de datoria fiecăruia dintre membri să sprijine dezvoltarea Asociației prin recomandarea unor noi companii preocupate de a oferi servicii și produse la un înalt nivel și prin implicarea în proiecte concrete, așa cum se întâmplă în cazul asociațiilor omologe din țări în care noțiunea de “Furnizor Regal” are o istorie de peste 100 de ani. Am lucrat direct cu Mara și cu echipa ei și ne-am bucurat să putem face cu toată încrederea această nominalizare”, declară Răzvan Popescu, co-fondator DentalMedLuxury Clinic.

RECOMANDAM:  Rețeaua de Farmacii DONA sărbătoreşte 25 de ani de existenţă printr-o campanie dedicată

„Pentru noi, acest premiu reprezintă o înaltă onoare. Pe de o parte pentru că managementul DentalMed Luxury Clinic, client al agenției, a apreciat serviciile noastre ca fiind demne de o astfel de nominalizare. Consider că este greu să știi cu adevărat când și dacă ai atins excelența, pentru că excelența este o misiune căreia i te dedici încontinuu. La Confident Communications am ales să facem promisiunea noastră pentru excelență sub un slogan simplu <>”, declară Mara Gojgar, fondator Confident PR.

„Excelența este ca vârful unui munte, după ce îl escaladezi, apare un altul și mai plin de provocări. La studioul Venus Five ne străduim în fiecare zi să creăm o experiență fotografică inedită, atât prin talentul echipei de fotografi cât și prin serviciile conexe”, adaugă Dragoș Constantin, fotograf și fondator al studioului foto Venus Five.

Gala anuală a Asociației Furnizorilor Casei Regale a României este un prilej în care boardul Asociației comunică rezultatele pentru anul încheiat, planurile și propunerile pentru anul în curs.

În cadrul Galei, Asociația a creat o secțiune specială în care, companii care dețin deja titlul de Furnizor al Casei Regale, au oportunitatea de a nominaliza pentru premii de excelență sau pentru titlul de ‘aspirant’ companii alături de care au lucrat, le cunosc serviciile sau produsele și le consideră demne de a deveni Furnizor al Casei Regale a României. Diploma de excelență oferită este și o recunoaștere pe care Asociația Furnizorilor Casei Regale a României o acordă în fiecare an, în cadrul Galei sale, tuturor entităților de afaceri din România ca semn al excelenței în tot ceea ce aceasta întreprinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *