free download 78 travel guides written by experts

Asistenta psihiatrica la nivel european, in Spitalul de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos”

Deci se poate si in Romania! Spitalul de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos” a fost renovat in intregime intr-un singur an, sub managementul d-nei dr. Violeta Manasi.

Cu o investitie de aproape 3.000.000 ron, Spitalul de Psihiatrie Titan este acum la standarde europene: sisteme de supraveghere video, aer conditionat, aparatura audio/video, mobilier nou si in plus, un parc rezervat pacientilor. Spitalul include acum trei Centre de Sanatate Mintala: doua centre pentru adulti si unul pentru copii. Inaugurarea oficiala va avea loc luni, 10 noiembrie 2008, incepand cu orele 17.00, in B-dul Pictor Grigorescu, nr. 41, sector 3, Bucuresti (in spatele fostului CDT Titan).
Invitaţi speciali: dl. Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii Publice şi dl. conf. univ. dr. Adrian Neacşu, director executiv al Autorităţii de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

Albumul foto cu imagini din cadrul spitalului este disponibil online, in Indexul Medical din cadrul portalului Retelei Info-Sanatate (info-sanatate.ro). Click pe linkul de mai jos pentru a vizualiza albumul foto si lista cu medici si specialisti a spitalului:

Investitiile pentru imbunatatirea serviciilor, dotarea si renovarea spitalului au fost concepute in functie de anumite obiective pe o perioada de 1 an (2007-2008), si au fost utilizate astfel:.

– reabilitarea si amenajarea spatiului Centrul de Sanatate Mintala 3 A Adulti (800.000,00 RON)

– dotarea cu mobilier a CSM 3 A Adulti (12.812,98 RON)

– dotarea cu aparatura electronica a CSM 3 A Adulti (10.944,30 RON)

– materiale consumabile specifice activitatilor de ergoterapie (6.424,72 RON)

– realizarea sistemului de supraveghere video (21.997,15 RON)

– aparatura aer conditionat CSM 3 A Adulti (25.065,40 RON)

– calculatoare electronice si aparatura audio/ video pentru dotarea CSM 3 A Adulti (35.483,55 RON)

– reabilitarea si amenajarea spatiului pentru Centrul de Sanatate Mintala 3 B Adulti (400.000,00 RON)

– reabilitarea si amenajarea spatiului pentru Centrul de Sanatate Mintala 3 Copii (600.000,00 RON).

Din venituri proprii au fost realizate urmatoarele lucrari:

– reabilitarea si amenajarea Sectiei Psihiatrie (cu paturi) (607.467 RON)

– dotarea cu mobilier a Sectiei Psihiatrie cu paturi (spatiile medicale si spatiile conexe: sala de mese, recuperare, parcul de plimbare al pacientilor) (298.210,00 RON)

Spitalul de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos” ofera servicii medicale complexe pentru recuperarea si tratamentul bolilor si tulburarilor de natura psihologica. Serviciile oferite pacientilor includ:

Psihiatrie adulti: evaluare si diagnostic psihiatric si psihologic; programe complexe in colaborare cu stationarul; consultatii si precizari de diagnostic in psihiatria medico-legala)

Psihiatrie copii: consultatii de sanatate mintala; psihologie si psihiatrie pentru copii; consilierea familiei copilului cu tulburari psihice; psihoterapie de grup si individuala

Neurologie: asistenta diagnostica si terapeutica performanta in domeniul epilepsiei, al bolilor demielinizante; examen electromiografic conventional; recuperare neuro-motorie in afectiuni neurologice centrale si periferice

Neurologie pediatrica: paralizii cerebrale, ale nervilor cranieni si periferici; cefalee, migrene, hiperkinezii; etc)

Recuperare: impachetari cu parafina; kinetoterapie in sala, in apa si individual

Date de contact: Spitalul de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos”

B-dul Pictor Grigorescu, nr. 41, sector 3, Bucuresti

Tel / fax: 021/341.20.31; 021/341.20.35

Reteaua Info-Sanatate este partener media al evenimentului.
Spitalul de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos” este membru al Retelei Info-Sanatate.

INFO-SANATATE este Reteaua nationala de informare si promovare in spitalele si centrele de sanatate din Romania. Comunitatea Info-Sanatate este formata din peste 230 de spitale si centre medicale, din 61 de oraşe din ţară. In cadrul retelei se distribuie setul de reviste gratuite Info-Sanatate si materiale (fluturasi, pliante) din domeniul medical si educational, destinate publicului larg. Toate publicatiile si materialele informative distribuite sunt gratuite! Recent, Info-Sanatate s-a extins prin lansarea retelei de Indoor Advertising in spitalele si centrele medicale.

Bucuresti, 07.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *