free download 78 travel guides written by experts

Asigurari RCA ieftine, sigur si comod cumparate – flexibilitate maxima in mediul online

In ultimele luni, fortati si de situatia speciala determinata de pandemia globala, romanii au cautat sa pastreze distantarea sociala si au devenit si mai atrasi de achizitiile online. Trendul era oricum unul clar in ultimii ani, iar asteptarile pentru 2020 erau de crestere semnificativa. In acest context, mediul e-commerce pare sa se bucure de un avans consistent in acest an, iar una dintre nisele foarte populare este cea a asigurarilor. Se cauta asigurari RCA ieftine Bucuresti, fel de fel de asigurari care se pot achizitiona simplu, online, la preturi minime.

asigurari rca ieftine Bucuresti
sursa foto: ata-asigurari.ro

Este de asteptat ca anul 2020 sa aduca foarte multi clienti noi in zona de vanzari asigurari RCA online, precum si pe celelalte segmente de asigurari – asigurari Casco, raspunderi civile (notari, farmacisti, avocati, contabili), asigurari locuinte (polite obligatorii si polite facultative), asigurari de calatorie. Conceptul inseamna simplitate maxima, caci poti achizitiona asigurarile de oriunde doresti, cand doresti. In functie de tipul de polita, aceasta se trimite doar online sau se poate trimite prin curier, in Bucuresti sau in orice alta localitate din tara. Marele avantaj este flexibilitatea maxima – clientul decide toate caracteristicile dorite, in functie de nevoile sale, ba chiar alege oferta preferata de la un anumit furnizor, de la o anumita companie de asigurari.

La AtA Asigurari se pot cumpara asigurari RCA online ieftine de la marile firme de asigurari din Romania. Brokerul de asigurari permite calcularea si verificarea rapida a celor mai bune oferte de polita RCA. “Indiferent ca esti persoana fizica, sau juridica, te ajutam cu o asigurare RCA ieftina, astfel incat sa acoperi si cele mai serioase pagube in urma unui accident rutier. Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto, pe scurt RCA, iti permite sa despagubesti eventualul prejudiciat in cazul in care a fost avariat din vina ta. Responsabilitatea revenind in totalitate asiguratorului”, se precizeaza pe ata-asigurari.ro.

Online, clientul are o privire de ansamblu asupra tuturor ofertelor, asupra tuturor optiunilor. In cazul asigurarilor RCA online, clientul introduce datele autovehiculului sau, primind oferte personalizate in functie de caracteristicile necesare, respectand toate prevederile legale. Se va face un calcul online RCA si se vor afla preturile de la cele mai importante companii de asigurari din tara noastra (Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa). Brokerul de asigurari faciliteaza intregul proces de achizitie, oferind asistenta sa pentru ca totul sa fie incheiat corect si complet, iar polita sa fie valida.

Cumparand online polite de asigurare, se evita timpul pierdut in trafic si, in contextul actual, se evita orice potentiala problema de sanatate generata de aglomeratia din anumite spatii comerciale. Online, fiecare este protejat deplin, distantarea sociala este deplin respectata, iar procesul de achizitie pentru orice bunuri si servicii, inclusiv polite de asigurare RCA, este extrem de comod. Cel mai probabil, orice persoana care cumpara cel putin o data online o politia de asigurare RCA sau Casco va repeta regulat acest proces la expirarea asigurarii, fara a mai recurge la achizitia in varianta clasica, offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *