Kinodiseea

Asigurarea de sănătate, cumpărată cel mai des de familiile fericite

Conform unui studiu realizat de SunLife, cunoscut furnizor de servicii financiare de tip „direct-to-consumer”, fericirea este unul dintre motivele pentru care oamenii aleg să investească într-un plan de asigurare medicală.

Mai exact, studiul Cash Happy arată că familiile care se consideră fericite investesc cu 20% mai mult din venituri într-o asigurare de sănătate pentru întreaga familie.

În același timp, familiile ce întâmpină provocări de ordin material sau emoțional acordă o mare parte din venituri pentru achiziționarea de tutun, în cazul fumătorilor, sau pentru îngrijirea copiilor, din punct de vedere al educației și al alimentației.


„Într-adevăr, atunci când lucrurile merg așa cum ne dorim, începem să acordăm o mai mare atenție prevenției medicale. Planurile create de MediHelp International oferă acces la îngrijire medicală de calitate pentru tratament planificat, urgență, investigații speciale, prevenție sau tratament pentru boli deosebit de grave. Atunci când le oferim celor dragi posibilitatea de a fi în siguranță chiar și în fața neprevăzutului, ne simțim cu adevărat mai fericiți”, declară Zahal Levy, Președinte MediHelp International.

Conform datelor MediHelp International România, de la începutul anului 2016, peste 90% dintre solicitările primite de la persoanele fizice au fost pentru asigurări medicale de familie, ceea ce a  contribuit la  creșterea cu 34% a primelelor de asigurare intermediate.

One Comment

  • Zelist Blog » Blog Archive » 15 – 21 decembrie 2016 – Saptamana in Social Media

    […] Confident PR: Asigurarea de sanatate, cumparata cel mai des de familiile fericite (MediHelp International Romania) […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *