Baby Boom Show Virtual

Asesoft Distribution si BitDefender anunta semnarea unui parteneriat

Asesoft Distribution, companie care activeaza pe piata locala de produse IT, a semnat un parteneriat cu BitDefender®, lider tehnologic la nivel mondial in domeniul securitatii datelor. Acest parteneriat este o premiera pentru Asesoft Distribution, fiind primul incheiat cu un producator de solutii de securitate. Asesoft Distribution va promova solutiile BitDefender dedicate companiilor medii si mari, dar va avea in portofoliu si produse pentru securitatea calculatoarelor individuale.

“Am incheiat anul 2006 cu o crestere a cifrei de afaceri de 50% si ne-am propus pentru anul acesta atingerea cifrei de 95 mil USD vanzari, ceea ce inseamna o crestere cu cca 30%. De asemenea, ultimul an a insemnat pentru noi semnarea unor parteneriate importante cu furnizori de top din lumea IT cum ar fi Microsoft, Western Digital, LG sau Kingston. In acest trend se inscrie si parteneriatul cu BitDefender®, contract ce reprezinta dezvoltarea portofoliului nostru de produse prin adaugarea de noi branduri care sa ne ajute sa ne consolidam pozitia de lider pe piata de distributie din Romania” a declarat Iulian Stanciu, Director general Asesoft Distribution.
In acest an, BitDefender va depasi cota de 40% din piata antivirus romanesca. Peste 70% din cifra de afaceri este generata cu ajutorul canalului de distributie. In acest moment, BitDefender dezvolta parteneriate cu peste 500 de reseleri in toata tara si 5 distribuitori.                                                                               

„BitDefender  a inregistrat in Romania o crestere a cifrei de afaceri de 90% in ultimul an, la care au contribuit noua generatie de solutii si modelul de afaceri bazat pe distributie. Acest model s-a dovedit profitabil in ultimii 5 ani, atat pentru noi cat si pentru partenerii nostri. Asesoft Distribution este un jucator important in distributia din Romania, iar acest parteneriat ne deschide noi posibilitati de colaborare cu potentiali clienti” a declarat Razvan Valceanu, BitDefender Channel Manager pentru Europa de Est.

Potrivit acordului, in perioada urmatoare, specialistii BitDefender vor asigura instruirea si suportul tehnic pentru echipele tehnice si de vanzari ale Asesoft Distribution.

Produsele BitDefender™ sunt distribuite la nivel mondial, in peste 60 de tari si detin cele mai importante clasificari internationale din domeniu: Virus Bulletin, ICSA Labs, Checkmark, CheckVir sau TÜV. In ultimul an, tehnologiile BitDefender au fost desemnate intre primele 3 cele mai avansate din lume in peste 10 teste comparative ce au avut loc in SUA, Franta, Marea Britanie, Spania si Austria.

Bucuresti, 1.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *