tech week
Shadow

ASER dă startul celei de-a XII-a ediții a campaniei “10 pentru Sesiune”

În perioada 24 ianuarie – 12 februarie ASER te invită în tabăra studenților, locul unde grija sesiunii dispare, iar motivația sporește.

Demonstrează-ți determinarea luând parte la drumeția către nota 10!

10 pentru Sesiune

Îți oferim și anul acesta o experiență marca ASER, prin surprize special pregătite pentru tine. Te invităm în tabăra de studiu și de recreere, unde vei avea oportunitatea de a-ți completa panglica studentului cu insigne cool și să iei parte la activități fun ce te vor ajuta să ai un boost de energie pentru examene. Iar că tu să treci relaxat peste această perioadă mai încărcată, ASER ți-a pregătit cele mai creative stickere și cele mai amuzante rime.

În campania “10 pentru Sesiune” vei participa la numeroasele concursuri realizate împreună cu partenerii noștri SAGA, BAT, EY și CCHBC. Vei avea șansa să câștigi premii ce-ți vor oferi un plus de motivație ca să obții rezultatele pe care ți le dorești, dar și să te distrezi de minune după ce se va încheia perioada examenelor.

Busola țintește către tabăra ASER. Ce zici, accepți provocarea? Fii cu ochii pe paginile de Facebook și Instagram pentru a afla mai multe detalii legate de campanie, regulamentele concursurilor și pentru a te bucura de stickerele cu rime amuzante ce îți sunt alături pentru a-ți face sesiunea mai distractivă!

Asociația Studenților Economiști din Romania este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic romănesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.