free download 78 travel guides written by experts

Aseara, Music Channel a dus vedetele la premiera “Alvin and the Chipmunks”

Aseara, Music Channel si Radio 21 au gazduit lansarea filmului «Alvin and the Chipmunks 2 » in Romania. Premiera filmului a avut loc intr-un cadru special creat pentru artisti si castigatorii concursului «Music Channel te duce la film cu vedeta preferata ».  

Pe 21 decembrie, lansarea “Alvin and the Chipmunks 2” a avut loc exclusiv in baza invitatiilor oferite de Music Channel.  La ecranizarea fenomenului care a incantat generatii de fani, devenit acum un film artistic CGI cu actiune live, inzestrat cu simtul comic contemporan, au participat artistii din muzica romaneasca, printre care s-au numarat Sylvia, Ana Maria Ferentz, Vali Barbulescu, Andrei de la trupa Alb-Negru, etc.  Filmul care a avut vanzari de 43 de milioane de albume, cateva premii Grammy castigate, cu eroi portretizati intr-un serial de desene animate, deveniti personajele principale ale unei serii transmisa in peste 100 de tari si tradusa in 40 de limbi, i-a impresionat pe artistii prezenti la film. Mircea Zara nu au putut lipsi de pe Covorul Rosu si si-a insusit rolul de amfitrion al evenimentului. Ca orice gazda care se respecta, a stat de vorba cu vedetele atat inainte de film, cat si dupa, interviuri pe care le poti vedea in exclusivitate la Music Channel.

Saptamana aceasta, criticii de film sunt artistii! Stai cu ochii pe Music Channel pentru a afla ce parere au vedetele noastre despre super-productia « Alvin and the Chipmunks 2 ».

Bucuresti, 22.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *