free download 78 travel guides written by experts

Asculta piesa dedicată lui Mircea Radu: „Chiar si prompterul lesina/de frumusetea lui divina!”

Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, salută întoarcerea lui Mircea Radu la pupitrul ştirilor de seară de la TVR şi îi dedică o piesă pe care au compus-o special pentru această ocazie. Este vorba despre o parodie muzicală, având ca linie melodică piesa populară „Radu Mamii, Radule”.

„În pădurea TVR/ Străluceşte Radu, bre!/ La ştiri este cel mai tare/ Şi prezintă cu ardoare/ El este Mircea Radu bre/ Chiar şi prompterul leşină/ De frumuseţea lui divină/ El e Mircea Radu, bre.”, începe piesa dedicată prezentatorului de ştiri, urmând ca versurile să continue cu „Esca tremură de frică/ Să nu-i ia pâinea Mircica/ O să-l facem brand de ţară/ Să avem ştiri ca afară/ El e Mircea Radu, bre!”.

„Revenirea lui Mircea Radu la ştirile de la TVR 1 nu putea să treacă neobservată. Pentru că în trecut eram fanii lui, am decis să-i compunem o piesă în care să-i evidenţiem calităţile. Suntem curioşi câte domnişoare vor leşina la auzul acestei frumoase balade”, spune zâmbind Manuel D. Dinculescu.

Piesa dedicată lui Mircea Radu poate fi ascultată accesând link-ul de mai jos:
//www.trilulilu.ro/muzica-populara/piesa-pentru-mircea-radu-by-radio-21.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *