free download 78 travel guides written by experts

Asculta odda lui Vadim pentru Dan Diaconescu:

„Vezi sa nu-ti cada un dinte/pentru ca tot eu o sa fiu viitorul presedinte!”

Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, au avut un invitat special în emsiunea din această dimineaţă. Este vorba despre „Corneliu Vadim Tudor”, care este extrem de afectat de decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului de a înjumătăţi durata licenţei OTV-ului, urmând ca postul TV să nu mai emită din 1 octombrie. Vadim i-a compus o odă lui Dan Diaconescu, ce urmează să fie inclusă pe un volum special de poezii, „Odde lui DD”.

„Dragă Dane, fii puternic/ Noi ştim că eşti cel mai tare/ Toţi ciocoii vor de astăzi/ Pe tine să te doboare”, îşi începe Vadim odda, următoarele versuri fiind încurajatoare pentru preşedintele Partidului Poporului: „Să trăiască OTV-ul/ Că ne dă mereu speranţă/ Chiar şi eu mă mai uitam/ Doar atunci când era ceaţă!/ Un lucru mai am să-ţi spun/ Vezi să nu-ţi cadă un dinte/ Pentru că tot eu o să fiu viitorul preşedinte.

„Corneliu Vadim Tudor crede că este o ilegalitate ce se întâmplă cu OTV-ul, aşa că a apelat la noi şi s-a autoinvitat în matinalul Radio 21, unde i-a transmis gândurile sale bune lui Dan Diaconescu. Aşa a apărut Odda pentru DD, care, trebuie să menţionăm, este o parodie.”, spune zambind Manuel D. Dinculescu.

Odda pentru Dan Diaconescu se poate asculta accesând link-ul de mai jos:
//www.trilulilu.ro/muzica-acustica/odda-lui-vadim-pentru-dan-diaconescu-by-radio-21.

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *