free download 78 travel guides written by experts

Asculta imnul Zilei Nationale a lui Catalin Botezatu: „Sunt burlac convins”

Matinalii de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, i-au calculat baba lui Cătălin Botezatu şi, pentru că a ieşit pe data de 10 martie, cei trei Dji au stabilit ca aceasta să fie sărbătorită pe 7 martie, exact înainte de Ziua Femeii şi de Ziua Bărbatului. Tot data de 7 martie a fost declarată de Matinalii de la Radio 21 Ziua Naţională Cătălin Botezatu, aşa că i-au compus celebrului designer un imn care să îi celebreze masculinitatea.

Parodia muzicală este realizată pe ritmurile senzualei piese „You Can Leave Your Hat On”, interpretată de Joe Cocker, şi are versuri pe care Cătălin Botezatu le-ar aprecia cu siguranţă: „Sunt burlac convins/ Un fior m-a cuprins/ Sunt un sexy bărbat, foarte sexy/ Creator talentat/ N-am nevoie de femei, femei, femei, femei/ Că se joacă cu nervii mei/ Sunt burlac convins/ De femei neînvins”.

„Ne-am gândit că talentul lui Cătălin Botezatu ar trebui sărbătorit într-un mod special. Aşa că am declarat ziua de 7 martie, Ziua Naţională Cătălin Botezatu şi i-am compus un imn frumos care i-ar plăcea lui Bote, mai ales că avem doar cuvinte de laudă despre el. ”, spune Manuel D. Dinculescu.

Parodia muzicală „Sunt burlac convins”, dedicată lui Cătălin Botezatu, se poate asculta accesând link-ul de mai jos:
//www.trilulilu.ro/video-muzica/sunt-burlac-convins-by-radio-21-cantec-pentru-cata.

Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *