Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata

Paul Roland
Editura CORINT

Acum cand scriu aceasta prezentare, imediat ce am terminat cartea, imi dau seama ca primul lucru care trebuie precizat este ca avem intr-adevar o carte care, chiar daca vorbeste despre un subiect despre care multi au impresia ca s-a spus totul, reuseste sa fie interesanta si sa aduca noi perspective. Paul Roland, scriitor si coautor si al altor lucrari, este pasionat de istoria celui de-al Treilea Reich astfel ca lucrarea de fata este una documentata.

Da, asa cum spune si titlul, avem o carte in care este prezentata viata unuia dintre liderii care a marcat generatii intregi – Adolf Hitler. Aflam mai multe despre copilaria lui, despre evolutia sa, despre influentele pe care le-au avut altii asupra lui si despre anumite experiente care l-au influentat.

Din nou da, asa cum spune si titlul, lucrarea de fata contine si multe fotografii (mai ales de epoca) si evident are legatura si cu nazismul, subiect care nu poate fi ocolit daca vorbim de Adolf Hitler. "Aceasta carte se deosebeste de majoritatea lucrarilor conventionale despre al Treilea Reich deoarece sustine, cu argumente, ca nazismul a fost mai mult decat un fenomen sociopolitic. A fost manifestarea personalitatii malefice a Führerului." Aflati si concluziile lui ROland la finalul cartii.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *