free download 78 travel guides written by experts

“Asa-s prietenii”, cel mai nou videoclip al formatiei Hi-Q

Primul clip realizat în noua formulă poate fi urmărit pe posturile TV de profil, dar şi online, pe www.hiq.ro

Membrii trupei Hi-Q îşi surprind fanii încă o dată, lansând cel mai nou videoclip, “Aşa-s prietenii”. Acesta este cel mai recent clip al formaţiei, dar şi primul realizat în noua formulă, care o include pe Anya. Videoclipul, regizat de Iulian Moga, alături de care trupa Hi-Q a mai colaborat şi la piesa "Bună dimineaţa", a fost filmat în urmă cu o lună la Vălenii de Munte şi reprezintă debutul pe sticlă al Anyei.

“Aşa-s prietenii” este prima piesă pe care am înregistrat-o alături de Mihai şi Florin, de când m-am alăturat trupei. Am fost nerăbdătoare să filmăm clipul acestei melodii, întrucât cred că acesta va ajunge foarte repede la sufletul fanilor trupei Hi-Q. A fost o experienţă de neuitat, pe care abia aştept să o repetăm şi pentru restul hit-urilor trupei.”, a declarat Anya, noua membră Hi-Q.

Hi-Q – Asa-s prietenii
Vezi mai multe video din Muzica »

O mare parte a noului videoclip a fost filmată într-un autobuz care a purtat echipa de la filmare şi membrii trupei de la Bucureşti până la Vălenii de Munte. Totodată, Hi-Q a realizat poze în premieră, cu noua componenţă a trupei.

“Noul videoclip este cu şi despre prieteni, despre acei oameni, cu “bune şi rele” care ne sunt alături pe tot parcursul vieţii. Aceştia sunt prietenii adevăraţi care iau parte atât la fericirea noastră, cât şi la tristeţea care ne încearcă uneori. Tema videoclipului, autobuzul, care de fapt este o metaforă a incursiunii prin viaţă, subliniază importanţa prieteniei, prezentă în toate etapele vieţii. Piesa deja se bucură de un real succes în rândul fanilor, fiind o piesă de suflet pentru noi.”, a declarat Florin Grozea.

Muzica celui mai recent single este semnată de Silviu Păduraru, textul de Florin Grozea şi Dj Star, viitorul hit fiind înregistrat împreună cu fanfara "Blue Band". “Aşa-s prietenii” este difuzat de principalele posturi de televiziune de profil din România şi poate fi accesat şi pe Hi-Q TV şi pe siteul formaţiei www.hi-q.ro .

 Bucuresti, 04.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *