free download 78 travel guides written by experts

Asa ceva nu se intampla niciodata

Anne Holt
Editura TREI
 
Anne Holt invita cititorii sa fie alaturi de Yngvar Stubo si de Sigmund Berli (partenerul lui) si de Inger Johanne Vik (partenera de viata, acum proaspata mamica) intr-o noua investigatie cu implicatii nebanuite si, mai ales, cu un mobil al crimelor pe care nu il identifica nimeni.

Fiona Helle era o vedeta de televiziune faimoasa in Norvegia. Este gasita asasinata in casa ei, cu limba taiata si ambalata intr-o corola facuta din origami. Cu alte cuvinte, se subliniaza ideea unei minciuni, dar se evidentiaza si planificarea.

Mai apoi, Vibeke Heinerback, lider al unui partid de extrema dreapta, este gasita moarta in locuinta ei de logodnic. Din nou un semn fusese lasat.
Yngvar ii cere ajutorul lui Inger, in calitatea ei de profiler tocmai pentru ca pentru nicio crima nu gasesc mobilul. Desi Inger este nedormita, pregatirea si experienta anterioara in cadrul FBI o determina sa ii ajute. Curand se dovedeste ca totul se inlantuie intr-un mod nebanuit. Apar multe alte personaje, persoane de interes dispar, altele dau de banuit desi, la inceput, pareau nevinovate.

„Asa ceva nu se intampla niciodata” este un roman politist captivant, cu personaje bine create, cu o actiune care tine cu sufletul la gura de la prima la ultima pagina si cu o situatie inedita: mobilul crimelor se pare ca nu exista.  Ce leaga insa toate crimele? Vor reusi Yngvar Stubo si Sigmund Berli sa descopere la timp? Vor mai fi si alte victime? Va lasam pe voi sa aflati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *