Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Arxia – Lansare Program de Parteneriat

vizând piaţa de soluţii new media

Arxia, furnizor de soluţii new media, anunţă lansarea oficială a Programului de Parteneriat, în cadrul căruia partenerii pot revinde soluţiile realizate de Arxia şi pot oferi servicii personalizabile bazate pe expertiza firmei.

Ca urmare a creşterii explozive a conţinutului web şi a complexităţii promovării online, oportunitatea de a oferi servicii şi soluţii care contribuie la dezvoltarea şi eficientizarea afacerilor online este semnificativă. Companiile care recunosc această valoare au oportunitatea de a obţine beneficii substanţiale.

Proaspătul lansatul Program de Parteneriat pune la dispoziţia celor interesaţi expertiza Arxia în realizarea de sisteme de management de conţinut, soluţii e-commerce şi aplicaţii Rich Media.

Arxia se numără printre primele firme din România ce oferă soluţii personalizate de management al conţinutului (CMS) pornind de la framework-ul open source Typo3. Un CMS bazat pe Typo3 este o platformă ideală. Este usor de utilizat, permite menţinerea costului soluţiei de CMS la un nivel competitiv şi este flexibil, permiţând integrarea ulterioară de opţiuni adiacente, ceea ce practic prelungeşte durata de viaţă a site-ului.

Soluţiile e-commerce realizate la Arxia au la bază platforma open source OSCommerce, o soluţie îndelung testată şi apreciată de numeroşi utilizatori din întreaga lume.

“Depunem un efort susţinut în a furniza partenerilor şi clienţilor noştri soluţii care să combine servicii de cea mai bună calitate cu platforme flexibile, personalizate, adaptate pentru fiecare client în parte”, spune Sebastian Florian, CEO al Arxia.

Pentru mai multe informaţii privind Programul de Parteneriat vă rugăm vizitaţi: //www.arxia.ro/parteneriat/

Despre Arxia

Aflată pe piaţă din 1998, Arxia este o companie new media ce oferă soluţii digitale eficiente şi inovatoare, bazate pe tehnologii web, permiţând clienţilor săi câştigarea de avantaje competitive. Soluţiile oferite de Arxia contribuie la dezvoltarea afacerilor prin mediul online.
 
Printre clienţii Arxia se numără PubliMedia International, MediaPRO, Euro GSM, Mobile Distribution, Hiparion. Printre partenerii Arxia se numără: ARoBS, Transart, Recognos.

Informaţii suplimentare despre Arxia pot fi găsite online la www.arxia.ro.

Bucuresti, 30.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *