Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Arval: un an de creșteri puternice în România și global

○ După ce a depășit pragul de 1 milion de autovehicule în luna noiembrie, flota în leasing operațional Arval a atins un număr de 1,028,142 la finalul anului
○ 326,150 vehicule au fost comandate în 2016 de către Arval (cu 24% mai mult decât în ​​anul 2015), iar compania a vândut 248,914 de vehicule (cu o creștere de 27%)

2016, un an de creștere organică susținută pentru Arval

La nivel global, creșterea organică a flotei Arval a fost de 8.4% în anul 2016, depășind semnificativ ținta de creștere medie inițială de 6%. O creștere susținută atât de piețele istorice Arval din Franța, Marea Britanie, Spania și Italia, cu un procentaj ascendent total al flotei de 7% și o creștere din două cifre în mai multe țări precum Austria (15%), Brazilia (14%), Ungaria (10%), Luxemburg (13%), Polonia (15%) și Republica Cehă (19%).


De-a lungul anului, Arval a lansat programul european de intregrare GE Fleet Services, ce a fost achiziționat de companie la finalul anului 2015. Incluzând mai mult de 160,000 autovehicule în 12 țări, acest program continuă cu succes. Mai mult de 900 de angajați s-au alăturat companiei, împărțășind entuziasmul și talentul lor și astfel contribuind la dezvoltarea ARVAL și la dobândirea unor importante succese operaționale și comerciale.

Arval este prezent în 28 de țări, ca urmare a achiziționării Relsa în Brazilia și alianței cu același grup în Peru și Chile. Cu aproximativ 30,000 de autovehicule în administrare în aceste trei țări, Arval își consolidează poziția în America Latină. The Element-Arval Global Alliance – piatra de temelie a afacerilor internaționale ale companiei – se extinde prin întâmpinarea unui nou membru, RDA Renting, ce operează în Argentina și Uruguay. The Alliance cuprinde astăzi 50 de țări și oferă flotelor internaționale un nivel de înaltă calitate.

Toate acestea au condus compania către un eveniment important: 1 milion de autovehicule în leasing operațional Arval în luna noiembrie a anului trecut. Această performanță fără precedent consolidează leadershipul Arval pe piața de leasing multibrand europeană și poziția sa cheie în industrie la nivel mondial.

“2016 a fost un an extraordinar pentru Arval”, declară Philippe Bismut, CEO Arval. “Atingerea cifrei de 1 milion de autovehicule în flota Arval a marcat un moment memorabil în istoria companiei noastre. Ea simbolizează succesul strategiei și angajamentul constant al echipei noastre“.

Arval Romania: success prin calitatea serviciilor

Arval și-a consolidat poziția pe piața din România înregistrând o creștere de 9% a flotei în leasing operational full-service și o impresionantă creștere de 23% a numărului de clienti. Performanțele realizate de Arval România în 2016 sunt rezultatul direct al investițiilor în dezvoltarea calității oferite clienților companiei și implicit utilizatorilor care conduc mașinile Arval.

“2016 s-a aliniat tendinței exacte a ultimilor ani ai Arval România, aducând creșteri sistematice ale flotei, ale numărului angajaților și noilor clienti, precum și o creștere a performanței și consistenței afacerii noastre. Preocupările noastre constante față de nivelul de expertiză a consultanților noștri și excelența în livrarea serviciilor au constituit bazele acestei creșteri.  Feedback-ul ce vine de la clienții noștri, transpus într-un NPS (Net Promoter Score), îmbunătățit constant de-a lungul anului, reprezintă confirmarea angajamentului companiei față de clienți și adeziunea la valorile Arval, excelent rezumate în sloganul nostru: “We care about cars, we care about you.” declară Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *