celula de arta octombrie

Arval Safety Week ajunge la cea de-a 8-a ediție în România

Campanie premiată în cadrul Arval Global Network cu “Best Social Media Initiative” – Communication Trophy

Arval Safety Week, campania anuală ce susține siguranța rutieră, a ajuns la cea de-a opta ediție în România. Devenită deja o tradiție, campania reprezintă efortul companiei de a schimba comportamentele de condus și de a-i determina pe toți șoferii să adere la o nouă atitudine, în spiritul prevenției.

Dedicată siguranței în vacanță, campania din acest an susține în mod activ iubitorii de călătorii, oferindu-le cele zece sfaturi esențiale de care ar trebui să țină seama pentru un drum fără incidente.

Arval Safety Week

Arval Safety Week, o viziune complexă de Responsabilitate Socială Corporativă

Siguranța rutieră este una dintre problemele strigente ale societății în care trăim, iar comportamentele neadecvate la volan au un impact imediat în producerea incidentelor auto. De aceea, Arval consideră că politicile de siguranţă rutieră trebuie să facă parte din cultura organizaţională, iar companiile trebuie să treacă la nivelul următor, cel de prevenţie și nu de gestionare a situațiilor deja întâmplate. Pentru Arval, a-i inspira pe cei din jur, de la angajații, la partenerii, clienții și comunitatea sa digitală, în spiritul condusului preventiv este un deziderat continuu.

De-a lungul celor opt ani, campania Arval Safety Week a abordat tematici extrem de diferite, precum „Sfaturi pentru pietoni“, „Reducerea neatenţiei la volan“, toate având atât feedback calitativ cât şi cantitativ. Astfel, experții Arval au putut observa o scădere de 10% a numărului mediu de accidente per maşină per an. În acelaşi timp, în ultimii trei ani se poate discuta și despre o scădere a valorii medii a costului de reparaţie. Nu doar numărul mediu de accidente scade, ci şi valoarea reparaţiilor,ceea ce înseamnă mai puţine accidente grave.În acest an, campania este dedicată tuturor iubitorilor de călătorii, siguranța în vacanță fiind esențială mai ales în anotimpul excursiilor și concediilor.

“Prin campania Safety Week, Arval România își dorește să aducă în prima linie a discursului public problematica siguranței la volan și mai mult decât atât, să facă din prevenție o filosofie de utilizare a mașinii. Sperăm ca din ce în ce mai mulți conducători auto să devină parteneri ai campaniei și să implementeze regulile unui condus responsabil pentru un număr din ce în ce mai scăzut de accidente auto. ” declară Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

Cele 10 reguli de căpătâi pentru șoferii iubitori de călătorii

1. Verifică mașina la plecare
2. Pregătește un kit de siguranță
3. Ai grijă la greutatea mașinii
4. Planifică din timp traseele
5. Ia o pauză la 2 ore
6. Folosește centura de siguranță
7. Protejează-i pe cei mici
8. Evită plictiseală și oboseala
9. Informează-te înainte
10. Fii un șofer responsabil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *