metalshow

Arval Romania lanseaza instrumentul online interactiv Service Locator

Arval România, parte a BNP Paribas Group şi companie de referinţă pe piaţa românească a leasingului operaţional auto cu servicii incluse, îşi diversifică soluţiile online lansând „Service Locator”.

Un instrument online interactiv, „Service Locator” permite clienţilor Arval să consulte în mod gratuit, direct de pe pagina de web a companiei, www.arval.ro, reţelele de parteneri agreaţi ai Arval pentru toate tipurile de servicii: de la staţiile de carburant la atelierele de service.

Utilizatorii au astfel la îndemână o hartă online interactivă, uşor de folosit, prin care pot găsi furnizorii de servicii de întreţinere şi reparaţii, tinichigerie, pneuri şi staţii de carburant din orice oraş din ţară, parteneri ai Arval, folosind criterii de marcă sau localizare.

„În condiţiile în care Internetul devine o resursă de informare din ce în ce mai utilizată, şi în plus una extrem de eficientă, am dorit să extindem aria serviciilor oferite venind în întâmpinarea clienţilor noştri cu soluţii online ingenioase, care aduc un plus de valoare. Service Locator este o aplicaţie online exclusiv adresată clienţilor din România ce are o componentă utilitară puternică. Lansarea aplicaţiei Service Locator se înscrie într-o serie de acţiuni, pe care le vom anunţa în luna septembrie, şi prin care ne propunem să schimbam radical abordarea asupra relaţiei cu clienţii noştri”, declară Arnault Leglaye, Managing Director Arval România.

Bucuresti, 22.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *