free download 78 travel guides written by experts

“Aruncati din tren” sarbatoreste Ziua Nationala cu vedete Antena 1

Pe 30 noiembrie, într-o ediţie specială din preajma Zilei Naţionale, Antena 1 aruncă din tren, pentru o cauză nobilă, patru dintre cele mai dragi vedete ale sale. Pentru că ziua de 1 decembrie înseamnă Unire, Romică Ţociu, Cornel Palade, Cristina Dochianu şi Alina Crişan îşi vor uni forţele pentru a le face unor oameni minunaţi viaţa mai frumoasă cu ocazia unei ediţii speciale a emisiunii “Aruncaţi din tren”.

Dan Bordeianu îi va provoca pe invitaţii săi la o probă obligatorie, în linie cu ritmul adoptat de Antena 1 cu ocazia apropierii zilei de 1 decembrie. Invitaţii vor avea sarcina de a interpreta o versiune proprie a uneia dintre melodiile propuse de telespectatorii Antena 1 pentru a deveni noul imn de suflet al românilor pentru anul 2009. Cristina şi Alina vor cânta "Mărie şi Mărioara", de Maria Tănase, iar Ţociu şi Palade vor interpreta “Puşca şi cureaua lată”, de Traian Ilea & Valeria Codreanu. Piesele sunt două dintre cele 12 care au ajuns în finală la emisiunea tematică de 1 decembrie, „Cântarea României”, unde românii îşi vor putea alege noul imn simbolic care să îi reprezinte cu adevărat.

Oraşele în care vedetele vor fi date jos din tren nu au fost alese întâmplător, ci sunt reprezentative pentru provinciile istorice ale Unirii. Pe cele două fete, Dan Bordeianu le va arunca din tren la Iaşi, unde vor strânge fonduri pentru un tânăr grav bolnav, dar cu voinţă de fier.

Cristina şi Alina îl vor ajuta pe Bogdan, un absolvent de 32 de ani al Facultăţii de Litere din Iaşi. Bărbatul lucrează ca traducător colaborator la Parlamentul European si la diferite edituri din Iaşi şi este… paralizat. Nu poate vorbi şi nu se poate mişca de la gât în jos, din cauza unui stupid accident pe care l-a avut in anul al II-lea de facultate. Pentru a se vindeca, tânărul are nevoie de o operaţie în China ce costa 30.000 de euro. O parte din bani a fost deja strânsă, iar, pentru diferenţă, Cristina şi Alina vor munci cu drag, la Iaşi.

La Cluj vor ajunge Ţociu şi Palade, cei doi norocoşi prezentatori de la SuperBingo Metropolis, care se vor folosi de umorul şi de farmecul lor pentru a strânge bani pentru o cauză nobilă: o operaţie care ar putea reda vederea unui tânăr.

Paul Rareş, un adolescent de 18 ani are nevoie de operaţie la ochi, după ce a fost diagnosticat cu o boală numită keratoconus. Baiatul nu mai vede deloc cu ochiul drept, iar cu cel stâng vede foarte puţin. Parinţii lui Paul Rareş îşi doresc foarte tare ca baiatul lor să poată face o operaţie cu laser în Elveţia, care i-ar îmbunătăţi vederea. " Trebuia să împlineasca 18 ani ca să poata face această operaţie, iar acum, că îi are, speram că se va putea realiza", afirmă mama băiatului. Cele două vedete Antena 1 se vor folosi de talentul şi de farmecul lor pentru a strânge bani pentru Paul.

Deliciul show-ului îl vor face savuroşii Romică Ţociu şi Cornel Palade şi modalităţile hazlii în care s-au gândit să strângă bani, dar şi frumuseţea Cristinei şi Alinei. Ediţia specială “Aruncaţi din tren” face parte din 4 zile de sărbătoare pe care Antena 1 le pregăteşte telespectatorilor de Ziua Naţională.

Emisiunea specială „Aruncaţi din tren” din data de 30 noiembrie va aduce telespectatorilor patru vedete Antena 1, provocări melodioase din partea lui Dan Bordeianu şi multă bucurie pentru doi tineri care vor putea spera la un viitor mai bun, totul începând cu ora 20:30.

Bucuresti, 30.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *