free download 78 travel guides written by experts

Aruncati din tren face casa/face bilantul: aproape 4 miliarde de lei vechi, in doar 3 luni

Primul sezon al reality-show-ului, Aruncaţi din tren, moderat de Dan Bordeianu şi difuzat de Antena 1, a urcat şi aruncat din tren 48 de vedete cu ajutorul cărora a înseninat viaţa a aproape 70 de copii. Cu sume de la 1 leu la mii de lei noi, s-au strâns, în final,  aproape 4 miliarde de lei vechi, bani donaţi  unor familii disperate.

Actori, cântăreţi, comedianţi, vedete de televizune, manechine, dansatori, creatori de moda sau sportivi au reuşit să adune în decursul celor trei luni si de emisiune  398.627 RON. Pentru aceştia, au prestat munci de tot felul, de la spălat vase si vitrine, la schimbat roţi în vulcanizări, de la muncă la strung la spectacole artistice organizate ad-hoc. Iar acestea nu de dragul ratingului sau a apariţiei la televizor, ci pentru a ajuta 30 de familii aflate în dificultate.

Cazurile prezentate la Aruncaţi din tren au fost dintre cele mai deosebite.  Copii bolnavi de cancer, familii împrumutate pentru a reuşi să cumpere medicamente, un tânăr complet paralizat care însă face traduceri  pentru mai multe companii din oraşul în care locuieşte sunt doar câteva dintre situaţiile dramatice în care se aflau cei la care au ajuns banii strânşi în timpul emisiunii.

Vedetelor participante li s-au alăturat oamenii din cele 30 de oraşe în care concurenţii au fost  coborâţi din tren, fără de care nu ar fi reuşit să strângă toţi aceşti bani. Mai mult, cazurile prezentate de Antena 1 au stârnit interesul altor vedete  şi al telespectatorilor, astfel că, pe lângă cele aproape 4 miliarde de lei adunate în emisiuni, s-au mai făcut şi alte donaţii, unele dintre ele chiar cu ajutorul vedetelor participante.

 Ediţia de pe 28 decembrie a emisiunii Aruncaţi din tren, va reuni cele mai impresionante cazuri, dar şi secvenţe din emisiile cele mai interesante, sub forma unei retrospective „Best of Aruncaţi din tren 2009”.  Telespectatorii vor avea ocazia să revadă cele mai  amuzante scene, care au fost vedetele care au reuşit să strângă cele mai mari sume şi modul inedit în care au facut-o, precum şi cazurile sociale deosebite.

Şirul emisiunilor incitante, moderate de Dan Bordeianu va continua şi în anul ce vine. Aruncaţi din tren se întoarce în forţă la Antena 1 în 2010, pe 4 ianuarie, cu  dorinţa de a depăşi recordul înregistrat în cele  trei luni ale lui 2009, fapt pentru care, in prima ediţie din acest an se va da o „bătălie a greilor”. Cu alte cuvinte,  cei care au reuşit să strângă cei mai mulţi bani în 2009, pleacă într-o „vacanţă de lucru” pe Valea Prahovei. Cum se vor descurca de această dată rămâne de văzut.

Bucuresti, 24.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *