Shadow

Artistul român câștigător în cadrul galei internaționale Kids’ Choice Awards: Celebrate Together va fi anunțat pe 2 mai

  • Kids’ Choice Awards: Celebrate Together, gala în care copiii din toată lumea își votează vedetele preferate, își va anunța câștigătorii pe 2 mai, în cadrul unui show virtual găzduit de Victoria Justice
  • Andra, Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes sunt primii artiști români nominalizați în celebrul Kids’ Choice Awards, la categoria „Cel mai iubit star românesc”
  • Starul NBA LeBron James va primi premiul Generation Award pentru implicarea sa în educație
  • Nickelodeon va dona 1 milion de dolari către inițiativa No Kid Hungry, pentru a susține familiile afectate de pandemia de COVID-19

Gala NICKELODEON Kids’ Choice Awards 2020: Celebrate Together, un spectacol virtual plin de surprize, slime și de artiștii favoriți ai celor mici, va avea loc sâmbătă, 2 mai. Cu milioane de voturi acordate de copii starurilor preferate, ediția Kids Choice Awards din acest an își va anunța câștigătorii prin intermediul unora dintre cele mai creative mijloace din istoria evenimentului.

Andra, Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes se află printre personalitățile care ar putea primi unul dintre popularele trofee portocalii. Ei sunt primii artiști români nominalizați la această competiție la secțiunea Cel mai iubit star românesc, introdusă în premieră în gală. Evenimentul va fi difuzat și în România, pe Nickelodeon, pe 6 iunie, de la ora 13.00 și în reluare, pe 7 iunie de la ora 18.00.

Spectacolul găzduit de artista Victoria Justice va reuni nume precum: Dwayne Johnson, Ariana Grande, Kristen Bell, Josh Gad, Camila Cabello, Millie Bobby Brown, Ellen DeGeneres, BTS, Shawn Mendes, Lil Nas X, Dove Cameron, Tom Holland, David Dobrik, Tom Kenny, Bill Fagerbakke, SSSniperWolf și mulți alții. Printre invitații speciali ai serii, se numără actorii din Avengers: Endgame (Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo și Jeremy Renner) și starul Youtube Jojo Siwa, care va descoperi slime-ul ascuns în fiecare colț al casei sale.

KCA Celebrate Together 2020

Campionul NBA LeBron James va primi premiul special Generation Award 2020, în semn de recunoștință pentru implicarea sa în educația tinerilor. Școala I PROMISE, creată de Fundația LeBron James Family, oferă elevilor din medii vulnerabile sprijinul și resursele de care au nevoie pentru a avea succes la atât școală, cât și în viața de zi cu zi.

În cadrul spectacolului, Nickelodeon va dona 1 milion de dolari către inițativa No Kid Hungry, o campanie care luptă împotriva foametei în rândul copiilor. În fiecare zi în care școlile sunt închise, copiii vulnerabili din SUA sar peste 34 de milioane de mese. Scopul campaniei este de a asigura fiecărui copil trei mese pe zi în această perioadă, precum și pe tot parcursul anului.

Despre Nickelodeon Kids’ Choice Awards

Kids Choice Awards este cea mai mare gală dedicată copiilor din întreaga lume. Show-ul reunește artiștii preferați din muzică, cinematografie și mediul online, pe care cei mici au ocazia de a-i vota în cadrul unei competiții globale. Evenimentul organizat de Nickelodeon din 1987 este un show live care se ține an de an la Los Angeles. Anul acesta, odată cu măsurile de distanțare socială impuse de situația actuală, gala se mută în mediul virtual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *