free download 78 travel guides written by experts

Artistul Razvan Voiculescu semneaza fotografii in

cea mai noua productie Prima TV: Calendarul Anului

Din septembrie, Prima TV aduce in premiera publicului din Romania un format de succes international. In reality show-ul “Calendarul anului”, prezentat de Virgil Iantu, reprezentanti ai diverselor bresle vor crea cel mai indraznet calendar al anului, cu scop caritabil. Un juriu format din profesionisti va puncta cele mai reusite fotografii, iar telespectatorii vor putea sa-si voteze echipa preferata.
Echipa castigatoare va fi de fiecare desemnata de juriu si de votul telespectatorilor. Calendarul realizat cu fotografiile acesteia va fi tiparit si comercializat, iar fondurile obtinute vor fi folosite in scopuri caritabile.

Unul dintre fotografii care vor participa in emisiune este Razvan Voiculescu, absolvent al institutului de arte plastice din Copenhaga, specializat in grafic design si fotografie in cadrul Colegiului de Arte Vizuale New York. Intre 1984 si 1989 Razvan Voiculescu a avut expozitii personale la Copenhaga, Goteborg, si Paris, iar printre numeroasele albume editate se numara „Inner Light (1999) – portrete de personalitati”, „Captive dreams (2000) – o Romanie mai cruda…”, „Tinuta Umila A Splendorii (2002) – Romania, inca rurala”, si „Destine Cu O Destinatie (2004) – portrete”, primul, si inca singurul album de arta fotografica cu tema corporate. De asemenea, Razvan Voiculescu este cel care a semnat albumele "Portita. Rascruce de tarm si taram", "Dobrogea.Inceputul lumii", "Lumea e ca tandretea unui nud" si "Romania in fotografii neconventionale", aparute la Humanitas Multimedia.

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *