Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Artistry Studio lansează Tokyo Edition, o colecție colorată și extravagantă

Artistry Studio™ ajunge în Tokyo, cu produse care ilustrează perfect dinamica, versatilitatea și avangardismul celui mai populat oraș al lumii.

După o primă oprire în fascinantul New York, ne-am plimbat pe străzile glamuroase din Paris, continuând spre extravagantul Bangkok. Acum Artistry Studio și-a găsit inspirația și s-a aventurat în minunatul oraș Tokyo!

În 2020, Artistry Studio™ își ia zborul către următoarea destinație și lansează colecția Artistry Studio Tokyo Edition, o nouă colecție capsulă cu produse de make-up inspirate de unul dintre cele mai mari orașe ale lumii – Tokyo.

Această metropolă trendsetter este o sursă eternă de inspirație care combină nenumărate stiluri, de la look-uri fresh și moderne, la look-uri cu accente tradiționale și până la emblematicul stil „anime”. Noua colecție Artistry Studio™ a fost inspirată de fascinantul oraș, de stilurile versatile, culorile vibrante și cu siguranță de cultura kawaii.

Amway Artistry Studio lanseaza Tokyo Edition

„După trei colecții de succes inspirate de cele mai mari metropele ale lumii, New York, Paris și Bangkok, Artistry Studio își continuă călătoria către Tokyo, electrizanta capitală a Japoniei. Suntem bucuroși să le oferim femeilor din România o nouă experiență care să le ducă direct în inima efervescentă și colorată a Japoniei.
Colecția capsulă celebrează diversitatea, explozia de culoare și stilul unic al orașului, cu produse multifuncționale care acoperă o gamă largă de machiaj, atât pentru pasionatele de makeup, precum si pentru femeile dornice să experimenteze o călătorie atemporală.

Mai mult, colecțiile capsulă Artistry spun povestea pasiunii care te determină să fii cea mai bună versiune a ta, pasiune care, pentru cei ce își doresc acest lucru, se poate transforma chiar într-o experiență antreprenorială de succes”, declară Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia.

Produsele Artistry Studio™ Tokyo Edition

Îmbarchează-te pentru noi aventuri și descoperă Tokyo dintr-o perspectivă captivantă. Noua gamă de machiaj inspirată de faimoasele flori de cireș, deosebitele ritualuri tradiționale și vibranta cultură kawaii încurajează exprimarea creativității și asumarea pasiunilor. De la lip tint cu textură gelatinoasă, până la paletele multifuncționale de pleoape și de buze, colecția în ediție limitată este ideală pentru realizarea unui look kawaii.

Ambalajul colecției este realizat exclusiv pentru Artistry Studio de către artista japoneză Rumi Kuraji. Inspirată de energia și versatilitatea orașului Tokyo, aceasta a imprimat unicitatea și extravaganța orașului fiecărui ambalaj din colecție.

Colecția va fi disponibilă începând luna martie.

Produsele Amway sunt vândute prin rețeaua de întreprinzători Amway din întreaga lume. Pentru a le achiziționa, te invităm să contactezi un întreprinzător Amway. Dacă nu cunosti deja unul, te așteptăm online, pe www.amway.ro, unde ți se va indica cineva aflat în zona ta. De asemenea, produsele sunt disponibile în magazinul online www.amway.ro precum și în Business Center Amway România (Calea Victoriei, Nr. 145).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *