metalshow

Artistii romani de la egal la egal cu cei straini!

In numarul din luna februarie, revista Sunete prezinta cititorilor articole si interviuri in exclusivitate, atat cu artisti straini cat si autohtoni, in egala masura.

Pentru prima oara, in cei 4 ani de existenta a revistei, Sunete propune un artist roman pe coperta: Tudor Chirila. Trecut, prezent si viitor. Pentru Tudor „povestea merge mai departe, nu este nici macar un nou inceput ”.

Dintre artistii romani prezenti in numarul din luna februarie al revistei Sunete, ii amintim pe Pavel Stratan, Artan, Coma, Ada Milea, Dan Amariei (OCS), Altar. Acestia „se bat” cu nume grele ale muzicii internationale: David Bowie, Sonic Youth, Norah Jones, Keane, Rammstein, Eric Clapton, Manuchao, James Brown, Laibach si Mike Patton (solistul Faith No More)

Rubrica de recenzii este ca de obicei consistenta, cu nu mai putin de 25 de recenzii ale celor mai noi albume (Gwen Stefani, Regina Spektor, Iron Maiden, Roxette, Enigma, Norah Jones etc), dvd-uri („Go-The Very Best of Moby”, „The Best Of Joe Cocker Live”)
 
Revista Sunete se gaseste de vanzare la toate chioscurile de difuzare a presei din tara, la pretul de 7 lei, si contine CD gratuit: selectiuni din cadrul Festivalului de Blues Sighisoara 2006.

Bucuresti, 19.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *