free download 78 travel guides written by experts

Artişti de geniu. Enciclopedie cu autocolante

Megan Cullis
Editura Corint

Dacă doriţi să îi familiarizaţi pe cei mici cu opera şi viaţa marilor pictori, atunci această enciclopedie cu autocolante este perfectă!

 Artişti de geniu. Enciclopedie cu autocolante

Copiii vor afla detalii despre viaţa artiştilor faimoşi şi vor vedea care sunt cele mai cunoscute picturi ale lor într-un mod atractiv. Lipirea autocolantelor îi implică în lectură şi le menţine atenţia asupra cărţii.

Informaţiile oferite în cadrul fiecărui capitol sunt bine structurate şi se constituie într-un excelent punct de pornire a descoperirii de către cei mici a picturii și a reprezentanților de seamă ai acestei arte. Odată terminate de lipit toate autocolantele, cartea devine o enciclopedie care poate fi recitită oricând pentru a trece din nou în revistă informațiile și tablourile.

Enciclopedia include informații despre 29 de artiști care au marcat pictura și artele – de la Michelangelo și Leonardo da Vinci la Frida Kahlo. Operele lor se întind pe sute de ani și sunt reprezentative pentru cele mai importante curente din istoria artei.

Artişti de geniu. Enciclopedie cu autocolante este o incursiune fascinantă, plăcută în lumea artelor și o carte din care orice copil are ce învăța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *