free download 78 travel guides written by experts

Artisan Coffee lansează a II-a ediție a Campionatului Național de Aeropress

Pe 16 septembrie, la Beans&Dots și Mezanin va avea loc a doua ediție a Campionatului Național de Aeropress. În același spațiu, în paralel, se va desfășura True Artisan Cafe, un eveniment marca La Marzocco, o platformă de prezentare și promovare a prăjitoriilor artizanale de cafea. O serie de workshopuri interactive dedicate atât antreprenorilor, cât și consumatorilor, 12 ore dedicate comunității artizanilor din România.

Aeropress-ul este o tehnică specială de preparare a cafelei prin infuzare și presiune controlată. În acest moment exista o competiție internațională cu 50 de țări participante, printre care și România.

inscrieri la Campionatul National de Aeropress
54 de participanti sunt așteptați să intre în competiția națională pentru marele premiu: participarea la finala Campionatului Mondial de Aeropress din Seul, Coreea de Sud, din noiembrie 2017. Înscrierile au loc până pe 4 septembrie 2017, regulamentul și formularul se găsesc pe pagina: https://bit.ly/2w20k9s.

Prajitoriile artizanale The Barn Berlin, Taf Rostery Atena, Bocca Coffee Amsterdam ni s-au alăturat evenimentului din București și vor trimite un reprezentant în juriul din septembrie, dar și dintre cele mai bune selecții de cafea din Europa.

Pe tot parcursul zilei prăjitoriile artizanale din țară și străinătate iși vor încânta vizitatorii cu o serie de cafele preparate la espressor, cu și fără lapte și aeropress, dar și cursuri de preparare a cafelei de specialitate acasă. Gazda ediției din acest an rămâne Liviu Frățilă, fondatorul platformei espressoman.ro, cel care a coordonat competiția și în 2016.

”Credem că este important să continuăm organizarea unor evenimente care să reunească iubitorii de cafea de specialitate și comunitatea de barista din România, nu există un liant mai bun decât o cafea de calitate, preparată corect. La prima ediție am avut 2000 de invitați, vă așteptăm pe toți și în 2017.” a declarat Roshanian Afshin, de la Artisan Coffee.

Despre Artisan Coffee:
Oferim consultanță și distribuim echipamente profesionale pentru cafenele: La Marzocco, Hario, Probat, Acaia. Suntem organizator al evenimentelor True Artisan Cafe – România acum la ediția a doua, eveniment marca La Marzocco si Campionatul National de Aeropress.

Despre Beans&Dots și Mezanin:
Aflate la mezaninul Palatului Universul, sunt 2 spații în care cafeaua de specialitate face casă bună cu designul, dar și cu evenimentele corporate și expozițiile de artă, concerte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *