cleaning show 2021

Arta, meșteșugurile și tradițiile românești. Împreună în online!

#iubimtradiția #Paștileacasă #Tradițiacareunește

Sărbătorite în mod tradițional alături de întreaga familie, Paștile din acest an au căpătat o formă diferită, esența și mesajul lor rămânând, însă, neschimbate: rădăcinile și forța noastră de a răzbate își au seva în tradițiile noastre, în credința noastră.

Primăria Capitalei, prin creart, se alătură campaniei #stămacasă, aducând, online, spiritul sărbătorilor de Paști în casele publicului, zilnic, pe paginile de Facebook Tradiții și Flori de Sărbători și creart, cu sprijinul artiștilor populari care ne împărtășesc, cu bucurie și talent, arta din diverse zone ale țării.

Vă invităm să ne bucurăm de aceste sărbători altfel, și, stând acasă, să căutăm să aprofundăm semnificația acestei mari sărbători reflectată în arta autentică românească, în produsele și obiectele tradiționale asimilate Sărbătorii Pascale, realizate de meșteri populari.

Creart - Campanie online - Arta si traditii romanesti

Să sărbătorim, și în acest context dificil, arta, tradiția și bucuria și să le predăm copiilor noștri la fel de frumoase precum le-am preluat de la părinții și bunicii noștri.

Cu toții #iubimviața #iubimarta #iubimfrumosul #iubimtradiția #iubimoamenii #iubimRomânia și… #stămacasă! Pentru noi, pentru cei dragi, pentru lumea întreagă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *