free download 78 travel guides written by experts

Arta de a savura o bautura

Ce bem?

Autor: Victoria Moore
Traducere din engleza de Isabella Prodan
Nr. de pagini: 360
Pret: 39.00 lei
Editura Lifestyle Publishing

Totul despre bauturile alcoolice si nealcoolice

In ultimele decenii, cei mai multi dintre noi au devenit pretentiosi in privinta mancarii, fara sa acorde insa aceeasi atentie si bauturilor pe care le consuma. In aceasta carte inspirata, Victoria Moore incearca sa redreseze balanta, invatandu-te cum sa servesti bauturile in functie de anotimp si de orice moment al zilei.

Ea iti arata cum sa faci cea mai buna cafea si cel mai bun suc natural; cum sa alegi un vin potrivit cu mancarea si cum sa faci un cocktail pentru orice ocazie – fie ca-l servesti cand faci un gratar in curte, fie alaturi de un aperitiv intr-o zi mai racoroasa sau, pur si simplu, pe seara.

Printre altele, Victoria Moore readuce in atentia consumatorilor bauturile carora li s-a pus, pe nedrept, o eticheta proasta, precum sherry, Campari si sake, si ofera detalii istorice fascinante despre diverse bauturi spirtoase, dar si sfaturi nepretuite cu privire la bauturile pe care ar trebui sa le avem in bufet.

Cartea Ce bem? este un ghid exceptional care se bucura de autoritate, meritand pe deplin sa fie citit de la cap la coada sau, cel putin, rasfoit. E o carte informativa, agreabila si, mai presus de toate, o sursa care indica servirea bauturii potrivite la momentul potrivit.

„Orice gurmand ar trebui sa tina seama de aceasta carte practica si unica ce descrie arta de a savura o bautura. Concisa, Victoria Moore asaza fiecare bautura intr-un context viu, incurajandu-ne sa ne bucuram pe deplin de ea."
Rose Prince, autoare a cartii The New English Kitchen

Victoria Moore scrie despre bauturi inca din 1998, cand a inceput sa elaboreze editoriale pe aceasta tema pentru revista News Statesman. In prezent, scrie articole despre vinuri pentru Guardian si publica saptamanal un editorial in editia de sambata a revistei Magazine. De asemenea, publica si foiletoane in Daily Mail. Locuieste in Londra.

Bucuresti, 16.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *