free download 78 travel guides written by experts

ARRP este invitată oficial să devină membru ICCO cu drepturi depline

International Communication Consultancy Organization (ICCO) a invitat oficial Asociatia Română de Relații Publice (ARRP) să adere la platforma globală, oferind astfel comunicatorilor din România noi oportunități de dezvoltare și de cooperare internațională.

La ultima întâlnire a consiliului director ICCO, care a avut loc recent la Johannesburg, Africa de Sud, a fost luată decizia ca România să poată deveni membru cu drepturi depline al organizației.

arrp036249
“Am încredere că aderarea României la ICCO va reprezinta un câștig pentru ambele părți, facilitând proiecte comune și schimb de experiență care să întărească domeniul comunicării” a declarat Maxim Behar, președintele ICCO, al cărui mesaj este completat de un film:

“Această invitație este o onoare pentru ARRP și sperăm să fructificăm cât mai mult afilierea în beneficiul industriei de relații publice românești. Pe această cale lansăm, atât agențiilor și departamenelor de PR din întreaga țară, cât și profesioniștilor individuali din acest domeniu, îndemnul de a veni alături de noi în ARRP pentru a beneficia și de avantajele aderării la ICCO”, a subliniat Gabriel Pâslaru, președintele ARRP.

Despre ARRP: Fondată în 1995, Asociația Română de Relații Publice a fost creată pentru a face comunitatea comunicatorilor din România mai puternică. Astăzi, asociația reunește atât specialiști redutabili care au pus bazele acestei profesii în țara noastră, cât și tineri profesioniști, aflați la începutul carierei lor.

Despre ICCO: Una dintre cele mai mari organizații internaționale de relații publice, The International Communications Consultancy Organisation este reprezentată de asociații naționale din 48 de țări de pe toate continentele, reunind peste 2.500 de agenții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *