free download 78 travel guides written by experts

ARON, un nou artist din portofoliul Global Records, lanseaza single-ul de debut “No One Like You” by Vanotek

Portofoliul Global Records s-a marit cu inca un artist tanar, ARON, care a lansat single-ul de debut. Piesa se numeste “No One Like You” si a fost compusa si produsa de catre Vanotek in studioul Smash Production impreuna cu Adriana Rusu, Alexandra Tirtirau, Ionut Catana  (The Code), dar si Aron.

Vanotek si The Code sunt cei care au compus si produs piesa “I’m Coming Home”, semifinalista la Selectia Nationala Eurovision.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in regia lui San, povestea videoclipului fiind despre povestea de iubire dintre doi indragostiti, el este bantuit de prezenta ei pe care o vede in toate persoanele din jurul lui.

“Sunt foarte emotionat odata cu lansarea primului meu single “No One Like You”. Ii multumesc lui Vanotek pentru piesa si pentru incredere, iar celor de la Global Records pentru ca m-au acceptat in familia lor”, a declarat Aron.

Aron este un tanar de 18 ani, din Zalau, care studiaza la Budapesta. Este cunoscut publicului din Romania in urma participarii la X Factor. Un artist talentat care promite si care poate deveni un nume in industria muzicala din Romania.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *