free download 78 travel guides written by experts

Aromele BMW Seria 7, detalii pentru o experienta unica

Detaliile sunt elementele care conturează şi oferă o experienţă unică în noul BMW Seria 7. O nouă opţiune ce poate fi comandată pentru accentuarea stării de bine la bordul automobilului este pachetul Ambient Air, care ionizează şi parfumează aerul.

În prezent, este disponibilă o selecţie de opt arome. Spre deosebire de parfumuri, aromele sunt concepute folosind doar ingrediente naturale, fără alcool. În acelaşi timp, sunt dezvoltate astfel încât aromele să nu se impregneze în hainele sau pielea pasagerilor.

Aromele au fost create de Annabelle Kanzow-Coffinet, angajată în cadrul BMW Group special pentru dezvoltarea unor astfel de proiecte.

O scurtă prezentare a poveştii lui Annabelle Kanzow-Coffinet găsiţi şi aici:

Patru întrebări pentru Annabelle Kanzow-Coffinet

Poate fi un model BMW descris prin arome?

Pentru prima dată, am creat opt arome elegante şi distincte special pentru BMW Seria 7. Fiecare aroma are un caracter special, natural şi un nivel de complexitate inspirat de marca BMW .

Simţul mirosului este şi el răsfăţat când vine vorba de un automobil nou. Cum aţi integrat această experienţă în noul BMW Seria 7?

Când vine vorba de un automobil nou, experienţa mirosului este un element foarte personal. Decizia BMW în legătură cu BMW Seria 7 a fost de a neutraliza cât mai bine mirosul de materiale de la interior. Suplimentar, oferim pasagerilor posibilitatea unică de a-şi defini aroma preferată. Această experienţă emoţională accentuează starea de bine şi îmbunătăţeşte confortul în interiorul noului BMW Seria 7.

Care au fost provocările în crearea unor arome pentru automobil, un mediu atât de restrictiv şi special?
În faza de dezvoltare, a fost important să selectăm cele mai bune arome realizate numai din produse naturale şi să respectăm regulamentele de siguranţă BMW verificate de toxicologi. Stabilitatea aromelor a fost de asemenea testată în numeroase scenarii de utilizare.

Care sunt caracteristicile aromelor pe care le-aţi creat pentru BMW Seria 7?

Lemnul de esenţă nobilă este ingredientul perfect care defineşte ideea de lux a aromelor din seria Golden şi Authentic din gama BMW Seria 7. Seriile Blue şi Green pot fi caracterizate ca fiind arome revigorante şi pot fi considerate ca o interpretare a conceptului Efficient Dynamics.

Bucuresti, 27.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *