free download 78 travel guides written by experts

ARoBS Transilvania Software la CeBIT 2006

ARoBS Transilvania Software s-a aflat la a 6-a participare consecutiva la CeBIT si pentru a 3-a oara cu doua standuri- in pavilionul comun al Romaniei pe sectiunea outsourcing, precum si in standul SIPPO, sub pavilion elevetian. Swiss Import Promotion Programme este o institutie care are ca obiectiv principal ameliorarea accesului firmelor mici si mijlocii din tari cu economii aflate in dezvoltare.

De asemenea, SIPPO le ofera asistenta importatorilor elvetieni pentru identificarea de produse noi si de piete pentru outsourcing.

ARoBS   este una dintre putinele firme romanesti care a prezentat la CeBIT nu doar potential pentru proiecte de outsourcing, dar si produse software proprii. Printre acestea se numara Optimall (automatizarea fortei de vanzari SFA, solutie implementata deja la mai bine de 100 de firme din tara), Track GPS (solutia de localizare a parcului auto prin GSP/GPRS) si aplicatiile destinate industriei turismului (ABOS/ATOS).

Contactele stabilite in urma cu mai bine de o saptamana la CeBIT incep sa se concretizeze in discutii si contracte cu clienti din Elvetia, Marea Britanie sau Italia.

In plus, in calitatea sa de distribuitor oficial al sistemelor de navigare Mio in Romania, ARoBS a participat la lansarea noilor device-uri de navigare Mio.

Acestea aduc un plus de valoare fata de Mio 168, 169, A201 sau Mio 180, prin faptul ca sunt dotate si cu functie de telefon ( Mio A701), precum si cu Traffic Message Channel Antenna (Mio C710).

Conform datelor oficiale, CeBIT 2006 a gazduit cca. 6.200 de firme expozante, care au fost vizitate de mai bine de 450.000 de vizitatori.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *