Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

AROBS Transilvania Software anunta rezultate financiare

spectaculoase pentru primul semestru 2007

AROBS Transilvania Software, una dintre cele mai recunoscute firme de pe piata IT&C din Romania si strainatate, cu parteneri in USA si EU a incheiat primul semestru 2007 cu rezultate spectaculoase pe toate cele trei linii de business ale firmei.

Cifra de afaceri globala a companiei a depasit pe 6 luni 2,2 mil. euro, nivel inregistrat in 2006 pe parcursul intregului an si continua sa creasca intr-un ritm sustinut. “Se preconizeaza ca cifra de afaceri pe 2007 sa depaseasca 5 mil. euro” a declarat Voicu Oprean, Director general si actionar principal al firmei. Cele mai importante cresteri ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in domeniul sistemelor de navigare GPS si solutiilor GPS/GPRS dezvoltate de AROBS.

AROBS, in calitate de distribuitor al  marcilor E-TEN, Mio, MyGuide, si-a largit considerabil reteua de distributie printr-o politica de preturi bine adaptata cerintelor pietei si prin oferirea unor facilitati deosebite firmelor partenere, avand peste 100 de parteneri la nivelul intregii tari, reteaua fiind in crestere continua.

AROBS a inregistrat cresteri deosebite si cresterea cifrei de afaceri si a numarului de clienti cu produsele: 
1. TrackGPS – de localizare si monitorizare a parcului auto prin GPS/GPRS,
2. Optimall by Arobs – solutia SFA de automatizare a fortei de vanzari si
3. Personal TrackGPS –  sistemul de monitorizare a persoanelor prin GPS/GPRS lansat la CERF, solutie implementata cu succes si pentru localizarea patrulelor de politie ale Inspectoratului Judetean de Politie Galati.

“La ora actuala peste 1000 de masini sunt localizate si monitorizate cu ajutorul solutiei TrackGPS si peste 130 de firme de distributie din intreaga tara folosesc solutia de SFA Optimall by Arobs. “Numarul clientilor creste in ritm accelerat preconizand pana la sfarsitul anului 2007 peste 30 de noi clienti la nivelul intregii tari pe cele 2 solutii” a mai declarat Voicu Oprean.

TrackGPS – solutia de localizare si monitorizare flota auto – a inregistrat o crestere deosebita datorita necesitatii tot mai mari de eficientizare a activitatilor legate de parcul auto resimtite de firmele ce detin flote mai largi sau mai mici care sunt supuse presiunilor de eficientizare a activitatii.

“Folosirea solutiei TrackGPS  poate duce la o reducere a costurilor per masina cu pana la 20%. Totodata numarul de clienti mare si amortizarea cheltuielilor cu dezvoltarea solutiei software ne permite si promovarea unor preturi deosebit de atractive pentru clienti, in principal pentru cei cu flote mai mari de 50 de auto” a declarat Dan Marginean, director de vanzari solutii AROBS.

Pe partea de servicii de outsourcing, numarul de clienti a crescut la peste 10, AROBS devenind partnerul pe termen lung al unor firme care activeaza in domeniul asigurarilor si bancar, precum si in domeniul solutiilor de navigatie si solutiilor embedded.

AROBS are ca parteneri cunoscuti pe plan international: Hotelzon, CCC Group, HIQ Softplan – Finanda, Navigon, Wachendorff, EFI si Trianit  – Germania, Axedo  – Elvetia, NowDocs – USA, Alaris – Austria.

Bucuresti, 10.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *